Wyświetlanie wszystkich wyników: 54

  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g – BIO PLANET

    15,95 

    SKŁADNIKIczekolada* (50 %) [surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*], banany suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %. OPISEkologiczne suszone banany oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzone cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1851 kJ/443 kcalTłuszcz –…

  • BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    13,57 

    SKŁADNIKIbanany* 50 %, czekolada* 50 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1870 kJ/447 kcal Tłuszcz: 23 gw tym kwasy nasycone: 14 gWęglowodany: 51 gw tym cukry: 47 gBłonnik: 6 gBiałko: 5 gSól: 0,1 g INFORMACJA…

  • CZEREŚNIE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE 100 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    18,17 

    SKŁADNIKIczereśnie suszone 71 %, czekolada gorzka bez dodatku cukru 28 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,027%), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy, masa kakaowa minimum 60 %], odtłuszczone kakao w proszku, naturalny aromat pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól morska. OPISBez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące…

  • DAKTYLE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 140 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    17,01 

    SKŁADNIKIdaktyle niesiarkowane (daktyle 95 %, mąka ryżowa) 68 %, czekolada gorzka bez dodatku cukru 31,5 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,03 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy, masa kakaowa minimum 60 %], odtłuszczone kakao w proszku, naturalny aromat pomarańczowy, kardamon,…

  • DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g – BIO PLANET

    14,85 

    SKŁADNIKIczekolada* (50 %) (surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), daktyle suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %. . OPISEkologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1926 kJ/462 kcalTłuszcz 26…

  • DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 250 g – BIO PLANET

    29,89 

    SKŁADNIKIczekolada* (50 %) (surowe ziarna kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), daktyle suszone* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %. . OPISEkologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym. Stanowią wyśmienitą samodzielną przekąskę, również dla osób na diecie wegańskiej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1926 kJ/462 kcalTłuszcz 26…

  • DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    8,97 

    SKŁADNIKIczekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), daktyle* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1914 kJ/459 kcal Tłuszcz: 26 g w tym kwasy nasycone: 17 g Węglowodany: 47 g w tym cukry: 45 g Błonnik: 10 g Białko: 5,0 g Sól: 0,1…

  • FIGI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    13,57 

    SKŁADNIKIczekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), figi* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1896 kJ/455 kcal Tłuszcz: 26 g w tym kwasy nasycone: 15 g Węglowodany: 45 g w tym cukry: 44 g Błonnik: 10 g Białko:…

  • IMBIR KANDYZOWANY BIO 100 g – BIO PLANET

    7,85 

    SKŁADNIKIimbir* (55 %), cukier trzcinowy* (45 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny imbir kandyzowany znajduje zastosowanie w daniach mięsnych, warzywnych, a także w deserach i wypiekach. Może być również idealnym dodatkiem do kawy, herbaty lub kompotów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1300 kJ / 306 kcalTłuszcz – 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone –…

  • IMBIR KANDYZOWANY BIO 400 g – BIO PLANET

    22,25 

    SKŁADNIKIimbir* (55 %), cukier trzcinowy* (45 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje zastosowanie w daniach mięsnych, warzywnych, a także w deserach i wypiekach. Może być również idealnym dodatkiem do kawy, herbaty lub kompotów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1300 kJ / 306 kcalTłuszcz – 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone…

  • IMBIR KANDYZOWANY W CIEMNEJ CZEKOLADZIE 65 % BIO 70 g – COCOA

    14,70 

    SKŁADNIKI imbir kandyzowany* 65 % (imbir* 55 %, cukier trzcinowy* 45 %), czekolada* 35 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. OPISImbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.Imbir kandyzowany i ciemna czekolada tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.Idealna przekąska dla…

  • IMBIR KANDYZOWANY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWY BIO 50 g – DOTI

    9,04 

    SKŁADNIKIkandyzowany imbir* 50 % (imbir*, cukier trzcinowy*), czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. OPIS Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna:…

  • JAGODY GOJI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    12,26 

    SKŁADNIKIczekolada* 65 % (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon), jagody goji* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2015 kJ/483 kcal Tłuszcz: 29 g w tym kwasy nasycone: 18 g Węglowodany: 44 g w tym cukry: 42 g Błonnik: 9,0…

  • JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    10,79 

    SKŁADNIKI czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), jagody inkaskie* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej 65 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna 2047 kJ/493 kcal Tłuszcz: 33 g w tym kwasy nasycone: 20 g Węglowodany: 35 g w tym cukry: 33 g Błonnik: 14 g…

  • KOSTKI DAKTYLOWE Z MIGDAŁAMI BEZGLUTENOWE BIO 50 g – ORGANICHOUSE (BIONELKI)

    11,24 

    SKŁADNIKI świeże daktyle* odmiany Medjool (75 %), MIGDAŁY* (23 %), nierafinowany olej kokosowy tłoczony na zimno*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBIONELKI to alternatywa na szybką, zdrową i energetyczną przekąskę. Małe, pocięte kawałki zmielonego świeżego daktyla medjool z dodatkiem kakao i oleju kokosowego, obtoczone pociętymi migdałami, są poręczne w przechowywaniu i smakują…

  • KOSTKI DAKTYLOWE Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI BEZGLUTENOWE BIO 50 g – ORGANICHOUSE (BIONELKI)

    10,15 

    SKŁADNIKI świeże daktyle* odmiany Medjool (88 %), wiórki kokosowe* (10 %), nierafinowany olej kokosowy tłoczony na zimno*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBIONELKI to alternatywa na szybką, zdrową i energetyczną przekąskę. Małe, pocięte kawałki zmielonego świeżego daktyla medjool, obtoczone kokosem z dodatkiem oleju kokosowego, są poręczne w przechowywaniu i smakują lepiej niż nie jeden baton. BIONELKI produkowane…

  • KULKI DAKTYLOWE KAKAO & NUTA LIMONKI BEZ DODATKU CUKRÓW 58 g – DOBRA KALORIA

    9,04 

    SKŁADNIKIdaktyle suszone (77 %), MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA, kruszone ziarna kakaowca (3 %), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (3 %), kakao (1 %), olejek limonkowy (0,05 %). OPIS„Na okrągło” – przekąska daktylowa z kakao i olejkiem limonkowym. Źródło żelaza i magnezu. Wysoka zawartość potasu. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość…

  • KULKI DAKTYLOWE KAKAO & NUTA POMARAŃCZY BEZ DODATKU CUKRÓW 65 g – DOBRA KALORIA

    9,04 

    SKŁADNIKIdaktyle suszone (77 %), MIGDAŁY, ORZECHY NERKOWCA, kruszone ziarna kakaowca (3 %), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (3 %), kakao (1 %), olejek pomarańczowy(0,05 %). OPIS„Na okrągło” – przekąska daktylowa z kakao i olejkiem pomarańczowym.Źródło żelaza i magnezu. Wysoka zawartość potasu. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.Opakowanie zawiera 1 porcję. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…

  • MANGO W CZEKOLADZIE CREAMY BEZ DODATKU CUKRU BIO 70 g – COCOA

    20,15 

    SKŁADNIKIczekolada* 55 % (tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), zawartość masy kakaowej minimum 31 %), suszone mango* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMango, jeden z najpyszniejszych owoców. W swojej wysuszonej formie zachowuje charakterystyczny, słodko winny smak. Czekolada w której…

  • MIGDAŁY PRAŻONE Z CHILI SŁODZONE KSYLITOLEM BEZGLUTENOWE 100 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    12,36 

    SKŁADNIKIMIGDAŁY 93 %, ksylitol (substancja słodząca) 5,5 %, sól himalajska, chili 0,4 %, kardamon, naturalny aromat pomarańczowy. OPISZawiera substancję słodzącą. Kraj pochodzenia ksylitolu: Finlandia. Chrupiące i pyszne prażone MIGDAŁY o naturalnie słodkim, orzechowym smaku z odrobiną chili stanowią wyśmienitą przekąskę w ciągu dnia. Idealna przekąska do podjadania przed telewizorem, która sprawdzi się również w sałatkach…

  • MIGDAŁY PRAŻONE Z CYNAMONEM SŁODZONE KSYLITOLEM BEZGLUTENOWE 100 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    12,36 

    SKŁADNIKIMIGDAŁY 87 %, ksylitol (substancja słodząca) 10 %, cynamon 1,8 %, sól himalajska, kardamon, naturalny aromat pomarańczowy. OPISZawiera substancję słodzącą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 2377 kJ/568 kcal Tłuszcz – 45 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 4,1 g Węglowodany – 17 g w tym cukry – 3,7 g alkohole wielowodorotlenowe: 10,3…

  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA

    14,70 

    SKŁADNIKIpolewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy* 19 %, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 36 %. OPISMigdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej. MIGDAŁY i biała polewa kokosowa tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.Idealna przekąska dla każdego, w…

  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z CYNAMONEM BIO 70 g – COCOA

    14,70 

    SKŁADNIKIpolewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, cynamon cejloński* 4 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 36 % OPISMigdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy. MIGDAŁY, biała polewa, cynamon cejloński tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.Idealna przekąska dla każdego, w każdym…

  • MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z SOLĄ BIO 70 g – COCOA

    14,70 

    SKŁADNIKIpolewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*, sól himalajska <1 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 36 %. OPISMigdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy. MIGDAŁY, biała polewa, sól himalajska tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.Idealna przekąska dla każdego,…

  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 100 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    17,47 

    SKŁADNIKIMIGDAŁY hiszpańskie 71 %, czekolada gorzka bez dodatku cukru 28 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe 0,03 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyny z SOI), aromat waniliowy, masa kakaowa minimum 60 %], odtłuszczone kakao w proszku, naturalny aromat pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól morska. OPISOdkryj nasze MIGDAŁY w…

  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g – DOTI

    10,04 

    SKŁADNIKIczekolada* 69 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], MIGDAŁY* 30 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)Czekolada: masa kakaowa minimum: 60 %. OPISChrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W…

  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE KETO Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 70 g – COCOA

    18,09 

    SKŁADNIKIczekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon* – zawartość masy kakaowej minimum 60 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISZawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W…

  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I CYNAMONIE BIO 150 g – TERRASANA

    26,21 

    SKŁADNIKIczekolada mleczna* (73,9 %) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), MIGDAŁY* (25%) (MIGDAŁY*, olej słonecznikowy*), cynamon* (1 %), substancja glazurująca: guma arabska*. (*certyfikowany składnik ekokogiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100gWartość energetyczna – 2328 kJ/560 kcal Tłuszcz – 38,6 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 15,9 gWęglowodany – 42,0…

  • MIGDAŁY W CZEKOLADZIE VEGEMILK BIO 70 g – COCOA

    14,70 

    SKŁADNIKIczekolada* 65 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, liofilizowana woda kokosowa*, wanilia Bourbon*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 47 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2435 kJ/587 kcal Tłuszcz: 45 g w tym kwasy nasycone: 18 g Węglowodany: 30 g w tym cukry: 30…

  • MIGDAŁY W KAKAO BEZ DODATKU CUKRU BIO 70 g – COCOA

    14,10 

    SKŁADNIKImasa kakaowa* 65 % (100 % nieprażone ziarno kakao*), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWiemy jak trudno o słodycze z dobrym makro. MIGDAŁY w kakao 100 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To nasz ulubiony deser idealny do kuloodpornej kawy. Spróbuj!Świetnie sprawdzają się jako ratunkową przekąska w aucie albo na dnie torebki…

  • MIGDAŁY W POLEWIE SŁONY KARMEL BEZGLUTENOWE BIO 60 g – BENJAMISSIMO

    17,23 

    SKŁADNIKI polewa słony karmel* (65 %) [cukier kokosowy* (42 %), tłuszcz kakaowy*, napój ​​kokosowy*, mąka z orzechów tygrysich*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], prażone MIGDAŁY* (33 %), sól himalajska (1,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2540 kJ / 612 kcal Tłuszcz: 46 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 gWęglowodany:…

  • MIGDAŁY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    13,57 

    SKŁADNIKI czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), MIGDAŁY* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 2474 kJ/597 kcal Tłuszcz: 47 g w tym kwasy nasycone: 20 g Węglowodany: 27 g w tym cukry: 27 g Błonnik: 9 g…

  • MORWA BIAŁA W CZEKOLADZIE DESEROWEJ BEZGLUTENOWA BIO 50 g – DOTI

    9,04 

    SKŁADNIKIczekolada* 56 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], morwa biała* 43 %, substancje glazurujące*: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. OPISWysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1922 kJ/460 kcal…

  • MORWA TURECKA W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    13,57 

    SKŁADNIKIczekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), morwa biała* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2120 kJ/508 kcal Tłuszcz: 30 g w tym kwasy nasycone: 18 g Węglowodany: 51 g w tym cukry: 49 g Błonnik: 7,0…

  • ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    12,26 

    SKŁADNIKIczekolada* (50 %) (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), ORZECHY BRAZYLIJSKIE* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 2635 kJ / 637 kcal Tłuszcz: 56 g; w tym kwasy nasycone: 23 g; Węglowodany: 16 g; w tym cukry: 14…

  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 100 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    17,47 

    SKŁADNIKIORZECHY LASKOWE blanszowane 71 %, czekolada gorzka bez dodatku cukru 28 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,03 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy, masa kakaowa minimum 60 %], odtłuszczone kakao w proszku, naturalny aromat pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól morska. OPISOdkryj…

  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ 88 % BIO 70 g – COCOA

    14,10 

    SKŁADNIKIczekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)Zawartość masy kakaowej minimum 88 %. OPISWiemy jak trudno o fit przekąski na diecie, a szczególnie na keto i low carb. ORZECHY w ciemnej czekoladzie 88 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To deser, który możesz zabrać wszędzie i…

  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE KETO Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 70 g – COCOA

    18,09 

    SKŁADNIKI czekolada* 65 % (tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany miąższ kokosowy* 15 %, inulina*, sproszkowane kakao*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), wanilia Bourbon*, lecytyna słonecznikowa* – zawartość masy kakaowej minimum 45 %), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISZawiera substancję słodzącą. Nadmierne…

  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ BIO 70 g – COCOA

    14,70 

    SKŁADNIKIczekolada* 75 % (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowany napój kokosowy* 16 %, wanilia Bourbon), ORZECHY LASKOWE* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 45 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2516 kJ/607 kcal Tłuszcz: 48 g w tym kwasy nasycone: 27 g Węglowodany: 31 g w tym…

  • ORZECHY LASKOWE W CZEKOLADZIE PRALINOWEJ BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 60 g – BENJAMISSIMO

    17,23 

    SKŁADNIKI czekolada pralinowa* (67 %) (miazga kakaowa*, substancja słodząca: erytrytol*, ORZECHY LASKOWE* (16 %), tłuszcz kakaowy*, napój ​​kokosowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), prażone ORZECHY LASKOWE* (33 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISZawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2515…

  • ORZECHY LASKOWE W KETO CZEKOLADZIE CIEMNEJ BEAUTY BEZGLUTENOWE 70 g – COCOA

    19,39 

    SKŁADNIKIczekolada 57 % (nieprażone ziarno kakao, inulina, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy, sproszkowany olej MCT z kokosa (olej MCT z kokosa 70 %, błonnik z akacji 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy, wanilia Bourbon, selen (drożdże wzbogacone w selen), biotyna (D-biotyna), ORZECHY LASKOWE 43 %.Zawartość masy kakaowej minimum 47 %. Składniki w porcji dziennej – 70…

  • ORZECHY LASKOWE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    13,57 

    SKŁADNIKIczekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), ORZECHY LASKOWE* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2561 kJ/619 kcal Tłuszcz: 51 g w tym kwasy nasycone: 21 g Węglowodany: 26 g w tym cukry: 25 g Błonnik: 9 g…

  • ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g – DOTI

    10,04 

    SKŁADNIKIczekolada* 69 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], ORZECHY NERKOWCA* 30 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. OPISORZECHY NERKOWCA oblane czekoladą. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Produkt odpowiedni dla wegan. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2329…

  • ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KAWOWEJ BIO 70 g – COCOA

    10,79 

    SKŁADNIKIczekolada* 50 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, kawa mielona*), ORZECHY NERKOWCA* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) Zawartość masy kakaowej min. 70 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2436 kJ/588 kcal Tłuszcz: 46 g w tym kwasy nasycone: 20 g Węglowodany: 23 g w tym cukry: 21 g Błonnik:…

  • ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE KOKOSOWEJ BEZ DODATKU CUKRU BIO 70 g – COCOA

    11,89 

    SKŁADNIKIczekolada* 65 % (inulina*, tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), ORZECHY NERKOWCA* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)Masa kakaowa minimum 34 %. OPISKlasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady kokosowej o delikatnym smaku to propozycja dla miłośników chrupkości oraz delikatności czekolady, którą są oblane….

  • ORZECHY PEKAN W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I KAKAO BIO 100 g – TERRASANA

    25,75 

    SKŁADNIKIczekolada mleczna* (73,9 %) (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), ORZECHY PEKAN* (25 %) (ORZECHY PEKAN*, olej słonecznikowy*), kakao w proszku* (1 %), substancja glazurująca: guma arabska* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna- 2447 kJ/ 589 kcalTłuszcz – 42,7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone…

  • RABARBAR W CZEKOLADZIE CREAMY BIO 70 g – COCOA

    20,15 

    SKŁADNIKIrabarbar* 50 % (suszony rabarbar* 68 %, koncentrat soku jabłkowego* 31 %, olej słonecznikowy* 1 %), czekolada* 50 % (tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ koksowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) – zawartość masy kakaowej minimum 31 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISNasza autorska surowa czekolada…

  • RODZYNKI W CZEKOLADZIE BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE 140 g – PIĘĆ PRZEMIAN

    15,79 

    SKŁADNIKIrodzynki niesiarkowane 71 %, czekolada gorzka bez dodatku cukru 28 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,03 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI) , aromat waniliowy, masa kakaowa minimum 60 %], odtłuszczone kakao w proszku, naturalny aromat pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól morska. OPISOdkryj…

  • RODZYNKI W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g – COCOA

    11,26 

    SKŁADNIKIczekolada* (50 %) (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), rodzynki* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1940 kJ/465 kcal Tłuszcz: 25 g w tym kwasy nasycone: 16 g Węglowodany: 51 g w tym cukry: 49 g Błonnik: 7 g Białko:…

  • ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWE BIO 125 g – BIOSSOM

    30,58 

    SKŁADNIKIśliwka kalifornijska* 70 %, czekolada* 30 % (prażone ziarno kakaowca*, cukier trzcinowy*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)Masa kakaowa w czekoladzie min. 70 %. OPISŚliwki kalifornijskie w czekoladzie to produkt dobrze znany, ale nasze są wyjątkowe, bo nasze śliwki są po prostu doskonałe w smaku, a dodatek czekolady deserowej sprawia, że jest to idealne połączenie, które zadowoli wszystkich…

  • ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BIO 200 g – COCOA

    40,60 

    SKŁADNIKI czekolada* 55 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), śliwki kalifornijskie* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)Masa kakaowa minimum 65 %. OPIS Śliwki kalifornijskie oblewane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca. Produkt odpowiedni dla wegan. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1721 kJ/412 kcal Tłuszcz: 21 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone:…

  • ŚLIWKI KALIFORNIJSKIE W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BIO 70 g – COCOA

    15,33 

    SKŁADNIKIczekolada* 55 % (nieprażone ziarno kakao*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*), śliwki kalifornijskie* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)Zawartość masy kakaowej minimum 65 % OPISŚliwki w czekoladzie to popularny deser. Nasza odsłona tych lubianych przez wielu słodyczy reprezentuje zupełnie nowy poziom jakości.Delektowanie się klasycznym smakiem śliwki w czekoladzie urozmaiconej cytrusowymi nutami surowego kakao oraz subtelnym karmelowym posmakiem…

  • TRUSKAWKI W CZEKOLADZIE CIEMNEJ BEZ DODATKU CUKRU KETO BIO 40 g – COCOA

    18,93 

    SKŁADNIKIczekolada* 85 % (nieprażone ziarno kakao*,substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, olej MCT z kokosa*, sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), liofilizowane truskawki* 15 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)Zawartość masy kakaowej minimum 60 %. OPISWiemy jak trudno o dobre słodycze ketogeniczne na diecie keto. Dlatego zastąpiliśmy cukier erytrytolem – truskawki w czekoladzie keto to doskonała propozycja o niskiej…

  • ŻURAWINA W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWA BIO 50 g – DOTI

    10,04 

    SKŁADNIKIczekolada* 59 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator lecytyny (z SOI*)], żurawina* 40 % (żurawina*, koncentrat jabłkowy*), substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. OPISŻurawina w połączeniu z czekoladą. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…