• PAPIER RYŻOWY NA SPRING ROLLSY I SAJGONKI BEZGLUTENOWY BIO (10 szt.) 100 g – AMAIZIN

    8,39 

    SKŁADNIKIskrobia z tapioki* 89,3 %, ryż* 10 %, sól 0,7 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPapier ryżowy do spring rolls czy sajgonek to produkt, dzięki któremu można przygotować jeden z najpopularniejszych przysmaków kuchni chińskiej. Wytwarzany jest on z mąki ryżowej. Można w nim umieścić farsz, by przygotować wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju spring rolls czy…

  • PINSA BIO 400 g – TERRASANA

    26,22 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA*, woda, semolina z PSZENICY durum*, mąka ryżowa*, drożdże*, białko ryżowe*, sól morska, środek do przetwarzania mąki/ polepszacz: lecytyny (ze słonecznika*). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWłoska pinsa to obecny trend. Wyobraź sobie ten pyszny, puszysty chleb z odpowiednią chrupkością na zewnątrz. Ciepły, autentyczny włoski chleb, którego nie możesz mieć dość. Pinsa to idealne połączenie pizzy…

  • PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE CIECIERZYCA – SOCZEWICA – GROCH BEZGLUTENOWE BIO 110 g – BYODO

    14,39 

    SKŁADNIKI mąka z ciecierzycy* (33 %), mąka z soczewicy* (33 %), mąka grochowa* (33 %), sól morska (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Bezglutenowe chrupiące pieczywo z roślin strączkowych bogatych w białko smakuje wyśmienicie ze słodkimi i słonymi smarowidłami, takimi jak dżem czy twarożek, z dipami i oczywiście z (wegańską) kiełbasą i serem. Chrupiące, bogate…

  • PIECZYWO CHRUPKIE BŁONNIKOWE GRYKA – QUINOA BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO ZENTRALE

    11,38 

    SKŁADNIKImąka gryczana* (70 %), mąka kukurydziana*, mąka z białej komosy ryżowej* (10 %), psyllium*, sól morska (0,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1532 kJ / 366 kcalTłuszcz: 2,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 gWęglowodany:…

  • PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE GROCH ŻÓŁTY – SOCZEWICA BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO ZENTRALE

    11,38 

    SKŁADNIKImąka z żółtego grochu* (44 %), mąka z czerwonej soczewicy* (23,6 %), mąka z zielonej soczewicy* (23,6 %), skrobia z grochu* (6 %), mąka z ciecierzycy* (2 %), sól morska (0,8 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka. Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA…

  • CHLEB OMEGA-3 KROJONY BIO 300 g – TERRASANA

    21,20 

    SKŁADNIKIwoda, OWIES* 29 %, nasiona słonecznika* 13 %, ocet jabłkowy*, siemię lniane* 9 %, pestki dyni* 7 %, nasiona babki płesznik*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISJeśli jesteś miłośnikiem chleba i unikasz PSZENICY, wybierz tę doskonałą alternatywę. Ten specjalny chleb omega-3 zawiera więcej składników odżywczych niż chleb PSZENNY lub orkiszowy. Jest starannie zbilansowany, aby zapewnić…

  • BUŁKI PITA BEZGLUTENOWE (2 szt.) 190 g – INCOLA

    14,13 

    SKŁADNIKI skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu). OPIS Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania…

  • WAFLE KUKURYDZIANE NATURALNE BEZGLUTENOWE 60 g – INCOLA

    8,57 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, mąka kukurydziana, płatki ziemniaczane, sól. OPISChrupiące i węgańskie wafelki, które możesz chrupać codziennie, jako szybką przekąskę. Idealna alternatywa dla chipsów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1827 kJ/435 kcalTłuszcz: 10 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 gWęglowodany: 83,4 gw tym cukry: 2,5 gBłonnik: 2,9 gBiałko: 1,5 gSól: 2,4 g ZALECANE WARUNKI…

  • BAJGLE Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 x szt.) 190 g – INCOLA

    14,52 

    SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 12,8 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa). OPIS Popularna bułka o charakterystycznym kształcie oponki, posypana z wierzchu chrupiącym siemieniem lnianym. Idealna jako zdrowa propozycja…

  • BAJGLE Z MAKIEM BEZGLUTENOWE (2 szt.) 190 g – INCOLA

    14,52 

    SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), mak 7,4 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa). OPIS Popularna na całym świecie bułka w kształcie oponki. Miękka i puszysta w środku, a z wierzchu posypana dużą…

  • CHLEB KANAPKOWY KROJONY BEZGLUTENOWY (2 x 200 g) 400 g – GLUTENEX

    18,90 

    SKŁADNIKI skrobia kukurydziana, woda, skrobia PSZENNA bezglutenowa, cukier, olej rzepakowy, drożdże, błonnik roślinny, sól, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych. OPISPakowany w atmosferze ochronnej. Aby przywrócić świeżość należy podgrzać na parze lub w piekarniku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1256 kJ/297 kcalTłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8…

  • WAFLE Z CIECIERZYCY Z CIEMNĄ CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWE BIO 65 g – BYODO

    11,24 

    SKŁADNIKIwafle z ciecierzycy* 50 % (mąka z ciecierzycy* (60 %), mąka ryżowa*, sól morska (0,5 %)), czekolada gorzka* 50 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, wanilia*) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISTutaj ciecierzyca spotyka się z wyśmienitą ciemną czekoladą i gwarantuje najlepsze chwile przyjemności dla młodych i starszych! WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1820 kJ/435…

  • WAFLE RYŻOWE BEZ DODATKU SOLI BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI

    6,80 

    SKŁADNIKIpełnoziarnisty ryż brązowy*, ryż*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISNiska zawartość tłuszczu, bez dodatku soli. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1606 kJ/379 kcal Tłuszcz – 1,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,6 g Węglowodany – 80 g w tym cukry – 0,6 g Błonnik – 2,6 g Białko – 8,8 g Sól –…

  • PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BAUCK HOF

    10,79 

    SKŁADNIKIkaszka kukurydziana* 99 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDoskonała do panierowania mięsa, warzyw, grzybów. Można używać do zagęszczania zup, sosów, potraw. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1584 kJ/373 kcalTłuszcz: 1,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 83 gw tym cukry: 0,5 gBłonnik: 3,1 gBiałko: 6,6 gSól: 1,4 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZECHY…

  • BUŁKA TARTA KETO BEZGLUTENOWA 200 g – BALVITEN

    23,10 

    SKŁADNIKImączka MIGDAŁOWA, białko grochowe, błonnik ziemniaczany, inulina z cykorii, drożdże, sól, woda. OPISProdukt stosowany w diecie ketogenicznej. Niska zawartość cukrów. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1524 kJ/365 kcalTłuszcz – 13 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,4 gWęglowodany – 13 gw tym cukry – 1,6 gBłonnik –…

  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BIOPONT

    9,94 

    SKŁADNIKIkasza kukurydziana*, skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski nasion psyllium*, błonnik bambusowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na…

  • WAFLE KUKURYDZIANE Z QUINOA I SOLĄ MORSKĄ BIO 100 g – NATURAVENA

    4,97 

    SKŁADNIKI kukurydza* 89 %, quinoa* 10 %, sól morska 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS wysoka zawartość błonnika pokarmowego WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1438 kJ/341 kcal Tłuszcz: 4,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 62 g w tym cukry: 1,5 g Błonnik: 8,9 g Białko: 9,5 g Sól: 1,0…

  • WAFLE KUKURYDZIANE Z SOLĄ MORSKĄ BIO 100 g – NATURAVENA

    4,70 

    SKŁADNIKI ekologiczna kukurydza* 99 %, sól morska 1 % OPIS wysoka zawartość błonnika pokarmowego WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1424 kJ/337 kcal Tłuszcz: 3,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 62 g w tym cukry: 1,7 g Błonnik: 9,1 g Białko: 9,0 g Sól: 1,0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w…

  • WAFLE KUKURYDZIANE Z QUINOA BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI

    7,45 

    SKŁADNIKIkukurydza* 89 %, quinoa* 10 %, olej kukurydziany*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISNiska zawartość tłuszczu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1636 kJ/386 kcal Tłuszcz: 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 83 g w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,3 gBiałko: 7,4 g Sól: 0,45 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w…

  • CHLEB CIEMNY BEZGLUTENOWY 200 g – NATURAVENA

    9,48 

    SKŁADNIKI Składniki: woda, skrobia (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, jabłkowy, ziemniaczany, z babki jajowatej), cukier, mąka ryżowa, drożdże, albumina w proszku (jaja), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), sól, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja konserwująca (propionian wapnia), aromat. OPIS Pyszny chleb bezglutenowy ciemny. W połączeniu z masłem oraz…

  • CHLEB JASNY BEZGLUTENOWY 200 g – NATURAVENA

    9,48 

    SKŁADNIKI Składniki: woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), skrobia (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), olej rzepakowy, błonnik roślinny (ziemniaczany, bambusowy, z babki jajowatej), cukier, mąka ryżowa, drożdże, albumina w proszku (jaja), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), sól, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja konserwująca (propionian wapnia), aromat. OPIS Pyszny chleb bezglutenowy jasny. W połączeniu z masłem oraz…

  • PIADINA TRADYCYJNA BIO (3 x 100 g) 300 g – ALIMENTA

    10,79 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA* typ „O”, woda, olej słonecznikowy*, sól jodowana (sól morska, jodek potasu). Powierzchnię potraktowano alkoholem etylowym*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPIS Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na rozgrzanej do 250°C patelni podgrzewać piadinę z dwóch stron po 30 s. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1215 kJ/288 kcal Tłuszcz: 5,6 g w tym…

  • WAFLE KUKURYDZIANE Z CHIA BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI

    7,45 

    SKŁADNIKIkukurydza* (89 %), nasiona chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica)* (10 %), olej kukurydziany*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1666 kJ/394 kcal Tłuszcz: 4,2 gw tym kwasy nasycone: 0,5 gWęglowodany: 78,3 gw tym cukry: 0,4 gBiałko: 7,9 gSól: 0,3 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym…

  • WAFLE Z SORGO I AMARANTUSA BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI

    9,16 

    SKŁADNIKIsorgo* (89,5 %), amarantus* (10 %) sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISŹródło fosforu i magnezu. Źródło błonnika pokarmowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1669 kJ/394 kcal Tłuszcz – 3,0 g w tym kwasy nasycone – 0,5 g Węglowodany – 79 g w tym cukry – 0,4 g Błonnik – 5,1 g Białko…

  • WAFLE RYŻOWE PEŁNOZIARNISTE BIO 100 g – ALCE NERO

    8,76 

    SKŁADNIKIryż pełnoziarnisty* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCzternaście ekologicznych wafli, wyłącznie z pełnoziarnistego ryżu. Nie zawierają dodatku soli oraz cukru. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba, czy słodkich przekąsek. Aby wydobyć pełen aromat wafli ryżowych, propunujemy podgrzać je w kuchence mikrofalowej lub piecyku przez kilka minut. Z dodatkiem pomidora oraz bazylii, będą stanowić wyśmienity, lekko strawny i dietetyczny…

  • WAFLE RYŻOWE PEŁNOZIARNISTE Z 4 ZIARNAMI BIO 100 g – ALCE NERO

    9,10 

    SKŁADNIKIryż pełnoziarnisty* (71 %), PSZENICA PŁASKURKA* (10 %), proso* (6 %), amarantus*, kasza gryczana*, quinoa* (4 %), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCzternaście ekologicznych wafli z pełnoziarnistego ryżu, z dodatkiem prosa, gryki, amarantusa oraz ziarna quinoa. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba, czy słodkich przekąsek. Aby wydobyć pełen aromat wafli ryżowych, propunujemy podgrzać je w kuchence mikrofalowej…

  • WAFLE RYŻOWE Z MLECZNĄ CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO ZENTRALE

    16,48 

    SKŁADNIKI czekolada mleczna* 60 % (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*), wafle ryżowe* 40 % (ryż*). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISW opakowaniu jest 6 sztuk wafli. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 2127 kJ/508 kcalTłuszcz – 26 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 16 gWęglowodany – 60 gw tym cukry –…

  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA 500 g – BALVITEN

    21,78 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, olej rzepakowy, cukier, glukoza, drożdże, sól, substancja zagęszczająca: guma guar; błonnik ziemniaczany, woda, substancja spulchniająca: węglany sodu. OPISBułka tarta najczęściej stosowana jest jako składnik panierek, farszy lub zapiekanek. Doskonale nadaje się do obtaczania kotletów lub do zasmażek.Używana jest również do posypywania form do ciasta, co zapobiega jego przywieraniu.Poza tym jest naturalnym zagęszczaczem różnego…

  • PIADINA KAMUT – PSZENICA DURUM CAPPELLI BIO (3 x 100 g) 300 g – ALIMENTA

    19,22 

    SKŁADNIKImąka z PSZENICY khorasan (kamut)* 35 %, mąka z PSZENICY durum Cappeli* 33 %, woda, olej słonecznikowy*, sól jodowana (sól morska, jodek potasu). Powierzchnię potraktowano alkoholem etylowym*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na rozgrzanej do 250°C patelni podgrzewać piadinę z dwóch stron po 30 s. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…

  • PIADINA ORKISZOWA BIO (4 szt.) 260 g – LA BIO IDEA

    17,28 

    SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* (60 %), woda, olej słonecznikowy*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS4 placki w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione prawie wszystkim: różnymi rodzajami mięs, RYB, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami. SPOSÓB UŻYCIA Wyjąć tortillę z opakowania i podgrzać na płycie grzejnej lub patelni po obu stronach przez 30 sekund. Dodać farsz według uznania….

  • CHLEB JASNY KANAPKOWY BEZGLUTENOWY BIO 250 g – BALVITEN

    10,79 

    SKŁADNIKIwoda, skrobia kukurydziana*, zakwas: woda, mąka ryżowa*; syrop ryżowy*, mąka ryżowa*, mąka quinoa*, mąka z lnu*, błonnik z babki płesznik*, olej słonecznikowy*, białko grochu*, drożdże*, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBezglutenowy chleb jasny, bez MLEKA oraz jajek. Pakowano w atmosferze ochronnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 869 kJ /…

  • PIADINA ORKISZOWA BIO (3 x 100 g) 300 g – ALIMENTA

    13,86 

    SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* 69 %, woda, olej słonecznikowy*, sól jodowana (sól morska, jodek potasu). Powierzchnię potraktowano alkoholem etylowym*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPIS Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na rozgrzanej do 250°C patelni podgrzewać piadinę z dwóch stron po 30 s. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1316 kJ/312 kcal Tłuszcz: 8,6 g…

  • BUŁKA TARTA RAZOWA BIO (POLSKA) 500 g – BIO RAJ

    12,56 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa* 30 %, mąka PSZENNA razowa* 20 %, mąka PSZENNA ORKISZOWA razowa* 10 %, woda, drożdże*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu…

  • BUŁKA TARTA RAZOWA BIO (POLSKA) 250 g – BIO RAJ

    7,32 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa* 30 %, mąka PSZENNA razowa* 20 %, mąka PSZENNA ORKISZOWA razowa* 10 %, woda, drożdże*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu…

  • TORTILLA WRAPS BIO (6 szt.) 240 g – AMAIZIN

    12,82 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA* (66 %), woda, olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, kwas: kwas mlekowy, sól morska, białko SOJOWE*, maltodekstryna*, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, ekstrakt z ryżu*, glukoza*, dekstroza*, zioła*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISIdealna dla dzieci. 6 placków w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione różnymi rodzajami mięs, RYB, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wyjąć tortillę z…

  • PUMPERNIKIEL BIO 500 g – TERRASANA

    14,66 

    SKŁADNIKIgrubo mielone ziarno ŻYTA* (60 %), woda, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO*, sól morska, drożdże. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 808 kJ/192 kcal Tłuszcz – 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g Węglowodany – 35 g w tym cukry – 4,8 g Błonnik – 11 g Białko – 4,6…

  • CHLEB ESSEŃSKI ORKISZOWY BIO 400 g – TERRASANA

    28,14 

    SKŁADNIKIskiełkowana PSZENICA ORKISZ* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny chleb esseński orkiszowy, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego ORKISZu. 2-3 dniowe kiełki ORKISZu są mielone i pieczone w niskiej temperaturze (110°C – 130 °C). Chleb nie zawiera drożdży ani zakwasów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 963 kJ / 227 kcal Tłuszcz – 2,0 g w tym kwasy…

  • PIECZYWO CHRUPKIE BŁONNIKOWE ŻYTNIE RAZOWE Z SEZAMEM BIO 250 g – BURGER

    10,99 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa*, SEZAM* (10 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1513 kJ/360 kcal Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 1,3 g Błonnik: 16 g Białko: 9,3 g Sól: 1,4 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu

  • TORTILLA WRAPS Z OTRĘBAMI (ŹRÓDŁO BŁONNIKA POKARMOWEGO) BIO (6 szt.) 240 g – AMAIZIN

    12,68 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA* (57 %), woda, otręby PSZENNE* (9 %), olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, sól morska, maltodekstryna*, syrop glukozowy*, kwas: kwas mlekowy, emulgator: lecytyny*, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, zioła* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS6 placków w opakowaniu. Idealne dla dzieci. Tortille mogą być wypełnione różnymi rodzajami mięs, RYB, fasolą, sałatkami, tofu, sosami. Odpowiednia także do wypełnienia lodami…