Wyświetlanie wszystkich wyników: 49

  • BAJGLE Z MAKIEM BEZGLUTENOWE (2 szt.) 190 g – INCOLA

    14,52 

    SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), mak 7,4 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa). OPIS Popularna na całym świecie bułka w kształcie oponki. Miękka i puszysta w środku, a z wierzchu posypana dużą…

  • BAJGLE Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 x szt.) 190 g – INCOLA

    14,52 

    SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 12,8 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa). OPIS Popularna bułka o charakterystycznym kształcie oponki, posypana z wierzchu chrupiącym siemieniem lnianym. Idealna jako zdrowa propozycja…

  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA 500 g – BALVITEN

    21,78 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, olej rzepakowy, cukier, glukoza, drożdże, sól, substancja zagęszczająca: guma guar; błonnik ziemniaczany, woda, substancja spulchniająca: węglany sodu. OPISBułka tarta najczęściej stosowana jest jako składnik panierek, farszy lub zapiekanek. Doskonale nadaje się do obtaczania kotletów lub do zasmażek.Używana jest również do posypywania form do ciasta, co zapobiega jego przywieraniu.Poza tym jest naturalnym zagęszczaczem różnego…

  • BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BIOPONT

    9,74 

    SKŁADNIKIkasza kukurydziana*, skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski nasion psyllium*, błonnik bambusowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na…

  • BUŁKA TARTA RAZOWA BIO (POLSKA) 250 g – BIO RAJ

    7,32 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa* 30 %, mąka PSZENNA razowa* 20 %, mąka PSZENNA ORKISZOWA razowa* 10 %, woda, drożdże*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu…

  • BUŁKA TARTA RAZOWA BIO (POLSKA) 500 g – BIO RAJ

    12,56 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa* 30 %, mąka PSZENNA razowa* 20 %, mąka PSZENNA ORKISZOWA razowa* 10 %, woda, drożdże*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISEkologiczna bułka tarta razowa doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić również zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu…

  • BUŁKI DO HAMBURGERÓW Z SIEMIENIEM LNIANYM BEZGLUTENOWE (2 szt.) 140 g – INCOLA

    11,06 

    SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 6,3 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa). OPIS Złota bułeczka posypana złotym siemieniem lnianym. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.Produkt…

  • BUŁKI KAJZERKI BEZGLUTENOWE (2 szt.) 120 g – INCOLA

    11,12 

    SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej rzepakowy, drożdże, syrop winogronowy, białko KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat. OPIS Wyjątkowo miękka, bezglutenowa i bez laktozy kajzerka z charakterystycznym nacięciem.Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub…

  • BUŁKI PITA BEZGLUTENOWE (2 szt.) 190 g – INCOLA

    14,13 

    SKŁADNIKI skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu). OPIS Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania…

  • BUŁKI ŚNIADANIOWE BEZGLUTENOWE (3 szt.) 120 g – INCOLA

    12,43 

    SKŁADNIKI woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa), cukier, aromat. OPIS Miękka i bezglutenowa bułka, w połączeniu z ulubionymi dodatkami idealnie sprawdzi się na śniadanie, drugie śniadanie lub szybki lunch…Jest bardzo…

  • CHLEB CIEMNY BEZGLUTENOWY 200 g – NATURAVENA

    9,48 

    SKŁADNIKI Składniki: woda, skrobia (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), olej rzepakowy, błonnik roślinny (bambusowy, jabłkowy, ziemniaczany, z babki jajowatej), cukier, mąka ryżowa, drożdże, albumina w proszku (jaja), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), sól, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja konserwująca (propionian wapnia), aromat. OPIS Pyszny chleb bezglutenowy ciemny. W połączeniu z masłem oraz…

  • CHLEB ESSEŃSKI ORKISZOWY BIO 400 g – TERRASANA

    28,78 

    SKŁADNIKIskiełkowana PSZENICA ORKISZ* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny chleb esseński orkiszowy, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego ORKISZu. 2-3 dniowe kiełki ORKISZu są mielone i pieczone w niskiej temperaturze (110°C – 130 °C). Chleb nie zawiera drożdży ani zakwasów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 963 kJ / 227 kcal Tłuszcz – 2,0 g w tym kwasy…

  • CHLEB FOREMKOWY CIEMNY 7 ZIAREN BEZGLUTENOWY 250 g – BALVITEN

    10,15 

    SKŁADNIKIwoda, skrobia kukurydziana, zakwas (woda, mąka ryżowa), mąka ryżowa, syrop cukru inwertowanego, skrobia ryżowa, słonecznik 2 %, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, błonnik (z babki płesznik, jabłkowy), substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), siemię lniane 2 %, drożdże, cukier, sól, mąka jaglana, ekstrakt jabłkowy, nasiona quinoa 0,5 %, chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 0,5 %, ziarna…

  • CHLEB FOREMKOWY JASNY BEZGLUTENOWY 250 g – BALVITEN

    9,62 

    SKŁADNIKIwoda, skrobia kukurydziana, zakwas (woda, mąka ryżowa), mąka ryżowa, syrop cukru inwertowanego, skrobia ryżowa, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, błonnik (z babki płesznik, jabłkowy), substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), drożdże, cukier, sól, mąka jaglana. OPISPakowano w atmosferze ochronnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 985 kJ / 233 kcalTłuszcz: 3,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone:…

  • CHLEB FOREMKOWY WIELOZIARNISTY BEZGLUTENOWY 250 g – BALVITEN

    10,15 

    SKŁADNIKIwoda, skrobia kukurydziana, zakwas (woda, mąka ryżowa), mąka ryżowa, syrop cukru inwertowanego, skrobia ryżowa, słonecznik 3 %, olej słonecznikowy, białko SOJOWE, błonnik (z babki płesznik, jabłkowy), substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), siemię lniane 2 %, drożdże, cukier, sól, mąka jaglana, nasiona quinoa 0,6 %, chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica) 0,6 %, mąka quinoa. OPISPakowano…

  • CHLEB JASNY BEZGLUTENOWY 200 g – NATURAVENA

    9,48 

    SKŁADNIKI Składniki: woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana, woda), skrobia (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana), olej rzepakowy, błonnik roślinny (ziemniaczany, bambusowy, z babki jajowatej), cukier, mąka ryżowa, drożdże, albumina w proszku (jaja), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza), sól, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja konserwująca (propionian wapnia), aromat. OPIS Pyszny chleb bezglutenowy jasny. W połączeniu z masłem oraz…

  • CHLEB KANAPKOWY KROJONY BEZGLUTENOWY (2 x 200 g) 400 g – GLUTENEX

    18,84 

    SKŁADNIKI skrobia kukurydziana, woda, skrobia PSZENNA bezglutenowa, cukier, olej rzepakowy, drożdże, błonnik roślinny, sól, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych. OPISPakowany w atmosferze ochronnej. Aby przywrócić świeżość należy podgrzać na parze lub w piekarniku. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1256 kJ/297 kcalTłuszcz: 4,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8…

  • PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – AMYLON

    9,03 

    SKŁADNIKIEkstrudowana kukurydza* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1454 kJ / 343 kcal Tłuszcz: 3,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 70 g w tym cukry: <0,5 g Białko: 9,8 g Sól: 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym miejscu.

  • PANIERKA KUKURYDZIANA BEZGLUTENOWA BIO 200 g – BAUCK HOF

    10,79 

    SKŁADNIKIkaszka kukurydziana* 99 %, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDoskonała do panierowania mięsa, warzyw, grzybów. Można używać do zagęszczania zup, sosów, potraw. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1584 kJ/373 kcalTłuszcz: 1,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 83 gw tym cukry: 0,5 gBłonnik: 3,1 gBiałko: 6,6 gSól: 1,4 g INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZECHY…

  • PAPIER RYŻOWY NA SPRING ROLLSY I SAJGONKI BEZGLUTENOWY BIO (10 szt.) 100 g – AMAIZIN

    8,39 

    SKŁADNIKIskrobia z tapioki* 89,3 %, ryż* 10 %, sól 0,7 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPapier ryżowy do spring rolls czy sajgonek to produkt, dzięki któremu można przygotować jeden z najpopularniejszych przysmaków kuchni chińskiej. Wytwarzany jest on z mąki ryżowej. Można w nim umieścić farsz, by przygotować wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju spring rolls czy…

  • PIADINA KAMUT – PSZENICA DURUM CAPPELLI BIO (3 x 100 g) 300 g – ALIMENTA

    19,22 

    SKŁADNIKImąka z PSZENICY khorasan (kamut)* 35 %, mąka z PSZENICY durum Cappeli* 33 %, woda, olej słonecznikowy*, sól jodowana (sól morska, jodek potasu). Powierzchnię potraktowano alkoholem etylowym*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na rozgrzanej do 250°C patelni podgrzewać piadinę z dwóch stron po 30 s. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100…

  • PIADINA ORKISZOWA BIO (3 x 100 g) 300 g – ALIMENTA

    13,86 

    SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* 69 %, woda, olej słonecznikowy*, sól jodowana (sól morska, jodek potasu). Powierzchnię potraktowano alkoholem etylowym*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPIS Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na rozgrzanej do 250°C patelni podgrzewać piadinę z dwóch stron po 30 s. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1316 kJ/312 kcal Tłuszcz: 8,6 g…

  • PIADINA ORKISZOWA BIO (4 szt.) 260 g – LA BIO IDEA

    17,28 

    SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* (60 %), woda, olej słonecznikowy*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS4 placki w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione prawie wszystkim: różnymi rodzajami mięs, RYB, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami. SPOSÓB UŻYCIA Wyjąć tortillę z opakowania i podgrzać na płycie grzejnej lub patelni po obu stronach przez 30 sekund. Dodać farsz według uznania….

  • PIADINA TRADYCYJNA BIO (3 x 100 g) 300 g – ALIMENTA

    10,79 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA* typ „O”, woda, olej słonecznikowy*, sól jodowana (sól morska, jodek potasu). Powierzchnię potraktowano alkoholem etylowym*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPIS Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na rozgrzanej do 250°C patelni podgrzewać piadinę z dwóch stron po 30 s. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1215 kJ/288 kcal Tłuszcz: 5,6 g w tym…

  • PIECZYWO CHRUPKIE BŁONNIKOWE GRYKA – QUINOA BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO ZENTRALE

    11,38 

    SKŁADNIKImąka gryczana* (70 %), mąka kukurydziana*, mąka z białej komosy ryżowej* (10 %), psyllium*, sól morska (0,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1532 kJ / 366 kcalTłuszcz: 2,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 gWęglowodany:…

  • PIECZYWO CHRUPKIE BŁONNIKOWE KASZTANOWE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS

    17,28 

    SKŁADNIKImąka ryżowa*, mąka kasztanowa* (30 %), sól morska (<1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. Źródło błonnika pokarmowego.Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1616 kJ / 381 kcal Tłuszcz: 1,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 83…

  • PIECZYWO CHRUPKIE BŁONNIKOWE WIELOZIARNISTE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS

    15,64 

    SKŁADNIKImąka z brązowego ryżu* (49,5 %), mąka gryczana* (25 %), mąka z sorgo* (25 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. Źródło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość magnezu. Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1573 kJ / 371 kcal Tłuszcz: 2,9…

  • PIECZYWO CHRUPKIE BŁONNIKOWE ŻYTNIE RAZOWE Z SEZAMEM BIO 250 g – BURGER

    10,99 

    SKŁADNIKImąka ŻYTNIA razowa*, SEZAM* (10 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1513 kJ/360 kcal Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 1,3 g Błonnik: 16 g Białko: 9,3 g Sól: 1,4 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu

  • PIECZYWO CHRUPKIE ORZECHOWE BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS

    17,60 

    SKŁADNIKImąka z brązowego ryżu*, mąka kukurydziana*, częściowo odtłuszczony proszek z ORZECHÓW LASKOWYCH* (12,4 %), mąka z orzechów tygrysich*, cukier trzcinowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1654 kJ / 391 kcalTłuszcz: 6,2 gw…

  • PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE CIECIERZYCA – SOCZEWICA – GROCH BEZGLUTENOWE BIO 110 g – BYODO

    19,17 

    SKŁADNIKI mąka z ciecierzycy* (33 %), mąka z soczewicy* (33 %), mąka grochowa* (33 %), sól morska (1 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Bezglutenowe chrupiące pieczywo z roślin strączkowych bogatych w białko smakuje wyśmienicie ze słodkimi i słonymi smarowidłami, takimi jak dżem czy twarożek, z dipami i oczywiście z (wegańską) kiełbasą i serem. Chrupiące, bogate…

  • PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE GROCH ŻÓŁTY – SOCZEWICA BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO ZENTRALE

    11,38 

    SKŁADNIKImąka z żółtego grochu* (44 %), mąka z czerwonej soczewicy* (23,6 %), mąka z zielonej soczewicy* (23,6 %), skrobia z grochu* (6 %), mąka z ciecierzycy* (2 %), sól morska (0,8 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba.Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka. Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA…

  • PIECZYWO CHRUPKIE PROTEINOWE GRYCZANE BEZ DODATKU SOLI I CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 150 g – LE PAIN DES FLEURS

    14,85 

    SKŁADNIKImąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pieczywo chrupkie to świetna alternatywa dla tradycyjnego chleba. Źródło błonnika pokarmowego i żelaza. Wysoka zawartość magnezu. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Dzięki niskiej zawartości tłuszczu, jest doskonałym elementem diet redukcyjnych. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1642 kJ / 388 kcal Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:…

  • PIECZYWO CHRUPKIE RYŻOWO – KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 200 g – FIORENTINI

    10,53 

    SKŁADNIKImąka ryżowa* (50 %), mąka kukurydziana* (49 %), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1547 kJ/365 kcal Tłuszcz: 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 80 g w tym cukry: 0,6 g Błonnik: 2,5 g Białko: 6,8 g Sól: 1,0 g INFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać SEZAM i…

  • PINSA BIO 400 g – TERRASANA

    26,22 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA*, woda, semolina z PSZENICY durum*, mąka ryżowa*, drożdże*, białko ryżowe*, sól morska, środek do przetwarzania mąki/ polepszacz: lecytyny (ze słonecznika*). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISWłoska pinsa to obecny trend. Wyobraź sobie ten pyszny, puszysty chleb z odpowiednią chrupkością na zewnątrz. Ciepły, autentyczny włoski chleb, którego nie możesz mieć dość. Pinsa to idealne połączenie pizzy…

  • PUMPERNIKIEL BIO 500 g – TERRASANA

    14,66 

    SKŁADNIKIgrubo mielone ziarno ŻYTA* (60 %), woda, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO*, sól morska, drożdże. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 808 kJ/192 kcal Tłuszcz – 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g Węglowodany – 35 g w tym cukry – 4,8 g Błonnik – 11 g Białko – 4,6…

  • SPODY DO PIZZY BEZGLUTENOWE (3 szt.) 230 g – INCOLA

    13,80 

    SKŁADNIKI woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, olej rzepakowy, syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych). OPIS Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy.Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczy nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem…

  • SUCHARKI BIO 225 g – BURGER

    10,99 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA*, cukier trzcinowy*, olej roślinny* (palmowy*, słonecznikowy*), drożdże, sól morska, słód PSZENNY*, GLUTEN PSZENNY*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1649 kJ/390 kcal Tłuszcz: 5,3 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g Węglowodany: 72 g W tym cukry: 12 g Błonnik: 5,1 g Białko: 11 g Sól:…

  • TORTILLA WRAPS BIO (6 szt.) 240 g – AMAIZIN

    12,82 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA* (66 %), woda, olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, kwas: kwas mlekowy, sól morska, białko SOJOWE*, maltodekstryna*, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, ekstrakt z ryżu*, glukoza*, dekstroza*, zioła*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISIdealna dla dzieci. 6 placków w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione różnymi rodzajami mięs, RYB, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wyjąć tortillę z…

  • TORTILLA WRAPS Z OTRĘBAMI (ŹRÓDŁO BŁONNIKA POKARMOWEGO) BIO (6 szt.) 240 g – AMAIZIN

    12,68 

    SKŁADNIKImąka PSZENNA* (57 %), woda, otręby PSZENNE* (9 %), olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, sól morska, maltodekstryna*, syrop glukozowy*, kwas: kwas mlekowy, emulgator: lecytyny*, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, zioła* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS6 placków w opakowaniu. Idealne dla dzieci. Tortille mogą być wypełnione różnymi rodzajami mięs, RYB, fasolą, sałatkami, tofu, sosami. Odpowiednia także do wypełnienia lodami…

  • WAFLE KUKURYDZIANE NATURALNE BEZGLUTENOWE 60 g – INCOLA

    8,57 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, olej słonecznikowy, mąka kukurydziana, płatki ziemniaczane, sól. OPISChrupiące i węgańskie wafelki, które możesz chrupać codziennie, jako szybką przekąskę. Idealna alternatywa dla chipsów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1827 kJ/435 kcalTłuszcz: 10 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 gWęglowodany: 83,4 gw tym cukry: 2,5 gBłonnik: 2,9 gBiałko: 1,5 gSól: 2,4 g ZALECANE WARUNKI…

  • WAFLE KUKURYDZIANE Z CHIA BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI

    7,45 

    SKŁADNIKIkukurydza* (89 %), nasiona chia – nasiona szałwii hiszpańskiej (Salvia hispanica)* (10 %), olej kukurydziany*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1666 kJ/394 kcal Tłuszcz: 4,2 gw tym kwasy nasycone: 0,5 gWęglowodany: 78,3 gw tym cukry: 0,4 gBiałko: 7,9 gSól: 0,3 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym…

  • WAFLE KUKURYDZIANE Z QUINOA BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI

    7,45 

    SKŁADNIKIkukurydza* 89 %, quinoa* 10 %, olej kukurydziany*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISNiska zawartość tłuszczu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1636 kJ/386 kcal Tłuszcz: 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 83 g w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,3 gBiałko: 7,4 g Sól: 0,45 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w…

  • WAFLE KUKURYDZIANE Z QUINOA I SOLĄ MORSKĄ BIO 100 g – NATURAVENA

    5,24 

    SKŁADNIKI kukurydza* 89 %, quinoa* 10 %, sól morska 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS wysoka zawartość błonnika pokarmowego WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1438 kJ/341 kcal Tłuszcz: 4,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 62 g w tym cukry: 1,5 g Błonnik: 8,9 g Białko: 9,5 g Sól: 1,0…

  • WAFLE KUKURYDZIANE Z SOLĄ MORSKĄ BIO 100 g – NATURAVENA

    4,97 

    SKŁADNIKI ekologiczna kukurydza* 99 %, sól morska 1 % OPIS wysoka zawartość błonnika pokarmowego WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1424 kJ/337 kcal Tłuszcz: 3,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 62 g w tym cukry: 1,7 g Błonnik: 9,1 g Białko: 9,0 g Sól: 1,0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w…

  • WAFLE RYŻOWE PEŁNOZIARNISTE BIO 100 g – ALCE NERO

    8,76 

    SKŁADNIKIryż pełnoziarnisty* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCzternaście ekologicznych wafli, wyłącznie z pełnoziarnistego ryżu. Nie zawierają dodatku soli oraz cukru. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba, czy słodkich przekąsek. Aby wydobyć pełen aromat wafli ryżowych, propunujemy podgrzać je w kuchence mikrofalowej lub piecyku przez kilka minut. Z dodatkiem pomidora oraz bazylii, będą stanowić wyśmienity, lekko strawny i dietetyczny…

  • WAFLE RYŻOWE PEŁNOZIARNISTE Z 4 ZIARNAMI BIO 100 g – ALCE NERO

    9,10 

    SKŁADNIKIryż pełnoziarnisty* (71 %), PSZENICA PŁASKURKA* (10 %), proso* (6 %), amarantus*, kasza gryczana*, quinoa* (4 %), sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISCzternaście ekologicznych wafli z pełnoziarnistego ryżu, z dodatkiem prosa, gryki, amarantusa oraz ziarna quinoa. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba, czy słodkich przekąsek. Aby wydobyć pełen aromat wafli ryżowych, propunujemy podgrzać je w kuchence mikrofalowej…

  • WAFLE RYŻOWE Z MLECZNĄ CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO ZENTRALE

    13,02 

    SKŁADNIKI czekolada mleczna* 60 % (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*), wafle ryżowe* 40 % (ryż*). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISW opakowaniu jest 6 sztuk wafli. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 2127 kJ/508 kcalTłuszcz – 26 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 16 gWęglowodany – 60 gw tym cukry –…

  • WAFLE Z CIECIERZYCY Z CIEMNĄ CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWE BIO 65 g – BYODO

    11,24 

    SKŁADNIKIwafle z ciecierzycy* 50 % (mąka z ciecierzycy* (60 %), mąka ryżowa*, sól morska (0,5 %)), czekolada gorzka* 50 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, wanilia*) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISTutaj ciecierzyca spotyka się z wyśmienitą ciemną czekoladą i gwarantuje najlepsze chwile przyjemności dla młodych i starszych! WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1820 kJ/435…

  • WAFLE Z SORGO I AMARANTUSA BEZGLUTENOWE BIO 120 g – FIORENTINI

    9,16 

    SKŁADNIKIsorgo* (89,5 %), amarantus* (10 %) sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISŹródło fosforu i magnezu. Źródło błonnika pokarmowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1669 kJ/394 kcal Tłuszcz – 3,0 g w tym kwasy nasycone – 0,5 g Węglowodany – 79 g w tym cukry – 0,4 g Błonnik – 5,1 g Białko…