Wyświetlanie 1–80 z 155 wyników

  • AGREST 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

    19,22 

    SKŁADNIKIagrest*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, regulator kwasowości – kwas askorbionowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców agrestu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 454 kJ/107 kcal Tłuszcz – <0,5…

  • ANANAS KAWAŁKI W LEKKIM SYROPIE BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) – AARTS

    14,07 

    SKŁADNIKIananas*, woda, cukier*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt pasteryzowany WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 303 kJ / 72 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 16 g w tym cukry: 16 g Białko: 0,8 g Sól:< 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać…

  • ANANAS KAWAŁKI W SOKU WŁASNYM BIO 400 g (250 g) – AMAIZIN

    16,95 

    SKŁADNIKI ananas*, sok ananasowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 285 kJ / 68 kcal Tłuszcz: 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 12 g w tym cukry: 12 g Białko: 1,1 g Sól: 0,04 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce,…

  • ANANAS PLASTRY W SOKU WŁASNYM BIO 400 g (225 g) – AMAIZIN

    16,95 

    SKŁADNIKIananas*, sok ananasowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 285 kJ / 68 kcal Tłuszcz – 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g Węglowodany – 12 g w tym cukry – 12 g Białko – 1,1 g Sól – 0,04 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i…

  • ARONIA 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

    19,22 

    SKŁADNIKIaronia*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 563 kJ/133 kcal Tłuszcz – <0,5 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • BORÓWKA AMERYKAŃSKA 100 % BIO 240 g – BATOM

    30,28 

    SKŁADNIKIekologiczna borówka amerykańska 100 %. OPISEkologiczna borówka amerykańska bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Borówka amerykańska gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 229 kJ/54 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 14 gw tym cukry: 10 gBiałko: <0,5 gSól: 0,07 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w…

  • BORÓWKA AMERYKAŃSKA 80 % BIO 260 g – BATOM

    31,72 

    SKŁADNIKI Borówka amerykańska* (80 %), koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca: pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu.Produkt zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 501 kJ/119 kcal Tłuszcz: <0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 26 g w tym…

  • BORÓWKA AMERYKAŃSKA 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

    25,45 

    SKŁADNIKIborówki amerykańskie*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców borówki amerykańskiej z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 501 kJ/119 kcal Tłuszcz – <0,5 g w tym…

  • BORÓWKA DO MIĘS, SERÓW I DESERÓW BIO 200 g – RUNOLAND

    11,19 

    SKŁADNIKI borówka brusznica* (Vaccinium vitis-idaea), cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyny, sok z cytyryn* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 Wartość energetyczna – 415 kJ/99 kcal Tłuszcz – 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone –…

  • BORÓWKA Z JABŁKIEM 310 g – KROKUS

    21,34 

    SKŁADNIKIborówki (53 %), jabłka (23 %), cukier, koncentrat jabłkowy. OPISProdukt pasteryzowany. Sporządzono z 90 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100Wartość energetyczna – 765 kJ/180 kcalTłuszcz – 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 gWęglowodany – 45 gw tym cukry – 34 gBiałko – 0 gSól – 0 g ZALECANE…

  • BRZOSKWINIE PLASTRY W LEKKIM SYROPIE BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) – AARTS

    15,44 

    SKŁADNIKIbrzoskwinia*, woda, cukier*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 288 kJ /68 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 16 g w tym cukry: 16 g Białko: 0,5 g Sól:< 0,01 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w lodówce (max….

  • CYTRYNA Z IMBIREM W SYROPIE BIO 220 g – BATOM

    16,35 

    SKŁADNIKIcytryna* (41 %), cukier trzcinowy* (40 %), woda, imbir* (1 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISIdealny dodatek do napojów, deserów, słodkich dań. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 747 kJ / 176 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 43 gw tym cukry: 40 gBiałko: 0,5 gSól: 0,09 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać…

  • CZARNA PORZECZKA 100 % BEZ DODATKU CUKRU BIO 260 g – BATOM

    26,11 

    SKŁADNIKI czarna porzeczka* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISBez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 267 kJ / 63 kcal Tłuszcz: 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 11 g w tym cukry: 11 g Błonnik: 12 g Białko: 2,0 g Sól: 0,06 g ZALECANE WARUNKI…

  • CZARNA PORZECZKA 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

    21,13 

    SKŁADNIKIczarne porzeczki*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna czarna porzeczka, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 491 kJ/116 kcal Tłuszcz – 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g Węglowodany –…

  • CZARNE PORZECZKI I JABŁKA BEZ DODATKU CUKRU 310 g – KROKUS

    17,99 

    SKŁADNIKIczarne porzeczki (50 %), jabłka (50 %). Sporządzono z 180 g owoców na 100 g produktu. OPISCzarne porzeczki i jabłka przetarte i zagęszczone. Produkt pasteryzowany.Produkcja tego wyrobu bez dodatku cukru wymaga staranności. Całe owoce ze skórką, rozparzamy, przecieramy przez gęste sita i zagęszczamy w wyparkach (kociołkach próżniowych gdzie temperatura wrzenia wynosi 80°C). Dzięki czemu produkt…

  • CZARNY BEZ 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

    22,69 

    SKŁADNIKIczarny bez*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 593 kJ/140 kcal Tłuszcz – 0,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone…

  • CZERWONA PORZECZKA 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

    19,22 

    SKŁADNIKIczerwone porzeczki*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna, regulator kwasowości – kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czerwonej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 508 kJ/120 kcal Tłuszcz – 0,5…

  • DŻEM IMBIROWY BIO 240 g – GINGER PEOPLE

    17,07 

    SKŁADNIKI imbir* (67 %), cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS100 g produktu sporządzono z 67 g imbiru WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1331 kJ/318 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g Węglowodany – 79 g w tym cukry – 75 g Białko – 0 g Sól –…

  • DŻEM MORELOWY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI CUKRU BEZGLUTENOWY 235 g – KROKUS

    12,31 

    SKŁADNIKImorele (54 %), cukier, sok z cytryny, pektyny – substancja żelująca. OPISSporządzono z 45 g owoców na 100 g produktu.Produkt zawiera ponad 30 % mniej cukrów niż dżemy o łącznej zawartości cukrów 60 g na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.Dżem morelowy ma intensywny, ładny kolor, co świadczy o zachowaniu sporej części prozdrowotnych właściwości świeżej moreli….

  • DŻEM RABARBAROWY Z CYNAMONEM O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI CUKRU BEZGLUTENOWY 235 g – KROKUS

    10,33 

    SKŁADNIKIrabarbar (51 %), cukier, sok z cytryny, pektyny – substancja żelująca, cynamon (0,12 %). OPISSporządzono z 45 g owoców na 100 g produktu.Produkt zawiera ponad 30 % mniej cukrów niż dżemy o łącznej zawartości cukrów 60 g na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.Dżem rabarbarowy z cynamonem produkujemy z łodyg rabarbaru pociętych na niewielkie kawałki. Ma…

  • DŻEM TRUSKAWKOWY Z WANILIĄ O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI CUKRU BEZGLUTENOWY 235 g – KROKUS

    11,45 

    SKŁADNIKItruskawki (50 %), cukier, sok z cytryny, pektyny – substancja żelująca, wanilia (0,1 %). OPISSporządzono z 46 g owoców na 100 g produktu.Produkt zawiera ponad 30 % mniej cukrów niż dżemy o łącznej zawartości cukrów 60 g na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.Dżem truskawkowy z wanilią ma intensywny, ładny kolor, co świadczy o zachowaniu sporej…

  • DŻEM WIŚNIOWY Z KARDAMONEM O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI CUKRU BEZGLUTENOWY 235 g – KROKUS

    11,45 

    SKŁADNIKIwiśnie (50 %), cukier, sok z cytryny, pektyny – substancja żelująca, kardamon (0,3 %). OPISDżem wiśniowy z kardamonem o obniżonej zawartości cukru. Produkt zawiera ponad 30 % mniej cukrów, niż dżemy o łącznej zawartości cukrów 60 g na 100 g produktu.Sporządzono z 45 g owoców na 100 g produktu. Dżem wiśniowy z kardamonem produkujemy ze…

  • GRUSZKI W OCCIE 700 g (400 g) – KROKUS

    20,40 

    SKŁADNIKIgruszki, woda, cukier, ocet spirytusowy, ziele angielskie, liść laurowy. OPISGruszki w occie to obrane połówki gruszek w lekkiej zalewie octowej o wysublimowanym, słodko – kwaśnym smaku. Owoce są jędrne, jasne, nie rozpadają się. Prezentują się równie dobrze jak smakują. Swoim zachęcającym wyglądem podnoszą estetykę i atrakcyjność serwowanych potraw.To świetny dodatek do jasnych mięs, smakuje świetnie…

  • GRUSZKI W SYROPIE 720 g (360 g) – KROKUS

    20,40 

    SKŁADNIKIgruszki, woda, cukier. OPISNasze gruszki w syropie produkujemy ze starej odmiany Konferencja. W słoiku znajdują się ręcznie obrane połówki gruszek w esencjonalnej zalewie. Owoce są jędrne, jasne, słodkie. Nasze gruszki w syropie zdobyły znak Jakość Tradycja przyznawany tradycyjnym produktom najwyższej jakości.Gruszki w syropie do dobry składnik sałatek owocowych czy lodów. Dzięki temu, że gruszki są…

  • GRUSZKI W ZALEWIE KORZENNEJ 530 g (270 g) – KROKUS

    18,45 

    SKŁADNIKIgruszki, woda, cukier, ocet spirytusowy, cynamon, goździki. OPISGruszka korzenna to całe połówki gruszek w zalewie z octu, cynamonu i goździków. Produkt pasteryzowany.Gruszki korzenne to świetny dodatek do jasnych mięs, z rukolą tworzy zaskakującą sałatkę, mogą stanowić dodatek do schabu, w połączeniu z orzechami i śmietaną stworzą niecodzienny sos do makaronu. Mogą być podstawą ciepłych przystawek….

  • JABŁKA BEZ DODATKU CUKRU 310 g – KROKUS

    15,18 

    SKŁADNIKIjabłka. Sporządzono z 190 g owoców na 100 g produktu. OPISJabłka przetarte i zagęszczone. Produkt pasteryzowany.Produkcja tego wyrobu bez dodatku cukru wymaga staranności. Całe owoce ze skórką, rozparzamy, przecieramy przez gęste sita i zagęszczamy w wyparkach (kociołkach próżniowych gdzie temperatura wrzenia wynosi 80°C). Dzięki czemu produkt jest gładki i udaje się nam zachować więcej wartości…

  • JABŁKA PRAŻONE BEZGLUTENOWE 700 g – KROKUS

    19,95 

    SKŁADNIKIjabłka (82 %), cukier, kwas cytrynowy – regulator kwsowości, kwas askorbinowy – przeciwutleniacz OPISProdukt pasteryzowany.Jabłka prażone KROKUS przygotowaliśmy z myślą o szarlotkach i jako nadzienie do rogalików, bułeczek i innych ciast. Można posmarować nimi naleśniki czy przełożyć ryż. Łączmy je z naturalnymi jogurtami, owsiankami czy musli. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 604 kJ/142…

  • JAGODA 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

    25,45 

    SKŁADNIKIjagody*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 584 kJ/138 kcal Tłuszcz – 0,9 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • JEŻYNA 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

    24,01 

    SKŁADNIKIjeżyny*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 526 kJ/124 kcal Tłuszcz – <0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone –…

  • KONFITURA EKSTRA Z CZARNEJ PORZECZKI Z CAŁYMI OWOCAMI 210 g – PROSTO ZE WSI

    12,95 

    SKŁADNIKI80 % czarna porzeczka, 10 % cukier trzcinowy, woda, substancja żelująca: pektyny. OPISProdukt pasteryzowany. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 381 kJ/90 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 21 g w tym cukry: 19 g Białko: 0,6 g Sól: 0…

  • KONFITURA EKSTRA Z MALIN Z CAŁYMI OWOCAMI 210 g – PROSTO ZE WSI

    14,39 

    SKŁADNIKI 80 % malina, 10 % cukier trzcinowy, woda, substancja żelująca: pektyny. OPISProdukt pasteryzowany. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 372 kJ/89 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 21 g w tym cukry: 19 g Białko: 0,6 g Sól: 0…

  • KONFITURA JAGODA Z SOKIEM Z CYTRYNY BIO 300 g – OWOCOWY DOM

    24,46 

    SKŁADNIKI jagoda* (80 %), cukier trzcinowy*, sok z cytryny*, substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna konfitura Jagodowa z sokiem z cytryny pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru. Sporządzono z 84 g owoców na 100 g produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 622 kJ / 147 kcal Tłuszcz – 1,0 g w…

  • KONFITURA JAGODOWA 320 g – KROKUS

    18,45 

    SKŁADNIKIczarne jagody, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) – zapobiega scukrzeniu. OPISSporządzono z 68 g owoców na 100 g produktu. Konfitura z leśnych jagód to całe owoce czarnej jagody zawieszone są w gęstym syropie. Duża zawartość cukru pozwala wydobyć intensywny kolor i smak owoców. Wystarczy, więc jedynie odrobina konfitury, żeby przenieść się do lasu pełnego jagód,…

  • KONFITURA JAGODOWA BIO 180 g – DARY NATURY

    16,74 

    SKŁADNIKIowoc czarnej jagody* 66,7%, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISDoskonale pasuje jako dodatek do ciast i deserów. Świetnie wkomponuje się również jako składnik każdego śniadania czy kolacji. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 989 kJ / 233,2 kcal Tłuszcz: 0,8 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g; Węglowodany: 54,3 g; w tym…

  • KONFITURA MALINOWA 320 g – KROKUS

    18,45 

    SKŁADNIKImaliny, cukier, syrop glukozowy (4 %) – zapobiega scukrzeniu. OPISSporządzono z 54 g owoców na 100 g produktu.Owoce malin są bardzo delikatne, dlatego w słoiku z konfiturą malinową odnajdziecie Państwo fragmenty owoców, które z syropem tworzą jednorodną całość. Duża zawartość cukru pozwala wydobyć wyrazisty, malinowy kolor i naturalny aromat owoców. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą…

  • KONFITURA MALINOWA BIO 300 g – OWOCOWY DOM

    24,92 

    SKŁADNIKI maliny* (80 %), cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna konfitura Malina pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru. Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 583 kJ/138 kcal Tłuszcz – 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – <0,1 g Węglowodany –…

  • KONFITURA MALINOWA Z PŁATKAMI RÓŻY O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI CUKRU 170 g – POLSKA RÓŻA

    18,45 

    SKŁADNIKImaliny 50 %, cukier, woda, płatki róży 5,7 %, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. OPISKonfitura malinowa z płatkami róży – duża zawartość owoców– dodatek świeżych płatków róży– obniżona zawartość cukrów. Produkt zawiera ponad 30 % mniej cukrów niż konfitury o łącznej zawartości cukrów 60 g na 100 g produktu– prosty skład bez niepotrzebnych…

  • KONFITURA MORELOWA 320 g – KROKUS

    15,69 

    SKŁADNIKImorele, cukier, syrop glukozowy (3,5 %) – zapobiega scukrzeniu. OPISSporządzono z 50 g owoców na 100 g produktu.Owoce moreli są dosyć duże, więc kroimy je na mniejsze części, aby konfitura była bardziej smarowna. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i pozwala zachować słoneczny kolor owoców, a także zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta…

  • KONFITURA POZIOMKOWA 320 g – KROKUS

    31,40 

    SKŁADNIKIpoziomki, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) – zapobiega scukrzeniu. OPISSporządzono z 60 g owoców na 100 g produktu. Konfitura poziomkowa to całe owoce poziomek i ich fragmenty zatopione w gęstym syropie. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i pozwala zachować kolor owoców, a także zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być…

  • KONFITURA TRUSKAWKA Z CYNAMONEM BIO 300 g – OWOCOWY DOM

    19,63 

    SKŁADNIKI truskawki* (80 %), cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny, cynamon* (0,28 %), przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (0,01 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologicza konfitura Truskawka z cynamonem pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru. Sporządzono z 83 g truskawek na 100 g produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 737 kJ/174 kcal Tłuszcz – 0,1 g…

  • KONFITURA TRUSKAWKOWA 320 g – KROKUS

    15,89 

    SKŁADNIKItruskawki, cukier, syrop glukozowy (4 %) – zapobiega scukrzeniu. OPISSporządzono z 65 g owoców na 100 g produktu. Konfitura truskawkowa to całe owoce i ich fragmenty zatopione w gęstym syropie. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i pozwala zachować kolor owoców, a także zapobiega psuciu się zawartości słoika. Dzięki temu otwarta konfitura może być długo…

  • KONFITURA WIŚNIA Z IMBIREM O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI CUKRU BEZGLUTENOWA BIO 300 g – OWOCOWY DOM

    16,10 

    SKŁADNIKI wiśnia* (80 %), cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny, imbir* (0,16%). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna konfitura wiśniowa z imbirem, pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru. Konfitura niskosłodzona to lepsza, zdrowsza alternatywa dla konfitur w pełni słodzonych. Można nie tylko smarować nią chleb albo domowe gofry, lecz także dodawać do deserów, czy też nadziewać nią naleśniki.Sporządzono…

  • KONFITURA WIŚNIOWA 320 g – KROKUS

    15,89 

    SKŁADNIKIwiśnie, cukier, syrop glukozowy (7 %) – zapobiega scukrzeniu, mączka chleba świętojańskiego – substancja zagęszczająca. OPISSporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Wiśnie to owoce o bardzo małej ilości pektyny, więc konfitura jest dość rzadka. Zdecydowaliśmy się dodać do niej odrobinę mączki chleba świętojańskiego (naturalny zagęstnik), aby nieco zagęścić syrop zgodnie z życzeniem…

  • KONFITURA Z BORÓWKI BIO 180 g – DARY NATURY

    15,57 

    SKŁADNIKIBorówka wysoka* (66%), cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISIdealnie pasują do deserów, są też doskonałym przysmakiem samym w sobie. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 716,9 kJ / 168,9 kcal Tłuszcz: 0,3 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,3 g; Węglowodany: 40,8 g; w tym cukry: 38,2 g; Białko: 0,4 g; Sól: <0,07 g…

  • KONFITURA Z CZARNEJ PORZECZKI 320 g – KROKUS

    14,59 

    SKŁADNIKIczarne porzeczki, cukier, syrop glukozowy (3,5 %) – zapobiega scukrzeniu. OPISSporządzono z 50 g owoców na 100 g produktuCzarne porzeczki mają bardzo dużo naturalnej pektyny, przez co konfitura z tych owoców jest jedną z bardziej gęstych. Otwierając słoik mamy wrażenie, że jego zawartość można kroić nożem – wystarczy jednak zamieszać konfiturę łyżeczką, aby uzyskać bardziej…

  • KONFITURA Z LEŚNYCH JEŻYN 320 g – KROKUS

    18,45 

    SKŁADNIKIjeżyny, cukier, syrop glukozowy (4,5 %) – zapobiega scukrzeniu. OPISSporządzono z 54 g owoców na 100 g produktu. W konfiturze z leśnych jeżyn udało się nam zachować całe owoce i ich fragmenty w gęstym syropie. Duża zawartość cukru pozwala wydobyć intensywny kolor i charakterystyczny smak leśnych jeżyn. Cukier nadaje konfiturze piękną szklistą barwę i zapobiega…

  • KONFITURA Z PŁATKÓW RÓŻY 220 g – POLSKA RÓŻA

    46,19 

    SKŁADNIKI cukier, płatki róży fałdzistolistnej 19 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. OPIS Konfitura z płatków róży jest produktem unikalnym na skalę europejską – to prawdziwa polska specjalność. W słoiczku od Polskiej Róży znajdziesz: starannie wyselekcjonowane płatki róży fałdzistolistnej zmieszane z cukrem oraz kwasem cytrynowym, który jest regulatorem kwasowości. Konfitura ma gęstą, wyrazistą teksturę i niepowtarzalny…

  • KONFITURA Z PŁATKÓW RÓŻY 330 g – POLSKA RÓŻA

    51,42 

    SKŁADNIKIcukier, płatki róży fałdzistolistnej (19 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy. OPISKonfitura z płatków róży jest produktem unikalnym na skalę europejską – to prawdziwa polska specjalność.W słoiczku od Polskiej Róży znajdziesz: starannie wyselekcjonowane płatki róży fałdzistolistnej zmieszane z cukrem oraz kwasem cytrynowym, który jest regulatorem kwasowości. Konfitura ma gęstą, wyrazistą teksturę i niepowtarzalny smak. Produkt stworzony…

  • KONFITURA Z PŁATKÓW RÓŻY BIO 180 g – DARY NATURY

    31,99 

    SKŁADNIKIpłatki róży*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKonfiturę uzyskuje się poprzez utarcie płatków róży z cukrem, dzięki czemu zachowuje się aromat świeżych kwiatów. Konfitura z płatków róży to doskonały dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów.Sporządzono z 62 g na 100 g porduktu. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 840 kJ/198 kcalTłuszcz:…

  • KONFITURA Z ŻURAWINY BIO 180 g – DARY NATURY

    20,02 

    SKŁADNIKIowoce żurawiny*, cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Sporządzono z 74 g owoców na 100 g produktu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 701 kJ/165 kcal Tłuszcz: <0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 39 g w tym cukry: 34 g Białko: 1,4 g Sól: <0,1 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i…

  • KREM BRZOSKWINIA – KAKAO – CIASTECZKA AMARETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g – SAN E BUN

    33,49 

    SKŁADNIKIbrzoskwinie* 50 %, skoncentrowany przecier brzoskwiniowy* 14 %, cukier*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 6 %, ciasteczka amaretti* 6 % (MIGDAŁY* 2,5 % w gotowym produkcie, cukier trzcinowy*, białko JAJA*, substancja spulchniająca: wodorowęglan amonu; naturalny aromat MIGDAŁOWY), sok cytrynowy*, substancja zagęszczająca: pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKrem Persi Pien marki „San e Bun”, inspirowany…

  • KREM ŚLIWKOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 g – SAN E BUN

    28,25 

    SKŁADNIKIprzecier śliwkowy odm. ramassin* 75 %, cukier*, śliwki suszone* 10 %, substancja zagęszczająca: pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKrem Ramassin marki „San e Bun” wytwarzany jest ze śliwek Ramassin, starożytnej odmiany pochodzącej z Piemontu.Ten ekologiczny i bezglutenowy produkt zachowuje autentyczny smak dojrzałych owoców zrywanych ręcznie od lipca do sierpnia.Dzięki miękkiej konsystencji i delikatnemu, lekko słodkiemu smakowi…

  • KREM Z KASZTANÓW JADALNYCH BIO 250 g – MIELIZIA

    23,02 

    SKŁADNIKI puree z kasztanów* (kasztany* 66 %, woda), cukier winogronowy*, miód*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Nasz ekologiczny krem z kasztanów z regionu Piemontu charakteryzuje się dużą zawartością owoców (ponad 66% kasztanów). Nie zawiera pektyn, słodzony jest wyłącznie cukrem winogronowym i miodem od naszych włoskich pszczelarzy. Zagęszczenie uzyskuje się bez dodatku substancji zagęszczających, a delikatna technika…

  • KWIATOSTAN BANANA W ZALEWIE SOLANKOWEJ 510 g (260 g) – NATURE’S CHARM

    13,86 

    SKŁADNIKIkwiatostan banana, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy. OPISKwiatostan bananowca podobnie jak jackfruit/chlebowiec ma włóknistą strukturę i świetnie nadaje się do kuchni wegańskiej, kiedy chcemy przygotować potrawy o cechach „rybnych”. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 93 kJ / 22 kcalTłuszcz: <0,5 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 gWęglowodany: 3,8 gw tym cukry: <0,5 gBiałko:…

  • MALINA 80 % BIO 260 g – BATOM

    27,93 

    SKŁADNIKImaliny* (80 %), koncentrat jabłkowy*, substancja żelująca: pektyny, kwas L-askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 434 kJ / 103 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 33 gw tym cukry: 24 gBiałko: 0,7 gSól: 0,06 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo…

  • MALINA 80 % BIO 260 g – SAD DANKÓW

    25,45 

    SKŁADNIKImaliny*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca – pektyna, regulator kwasowości – kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna malina, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 578 kJ/136 kcal Tłuszcz – 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0…

  • MALINA 80 % Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 270 g – SAD DANKÓW

    26,88 

    SKŁADNIKImaliny*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca – pektyna, regulator kwasowości – kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko – kwasny chcarakterystyczny dla owoców malin, barwa zbliżona do barwy owoców. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 792…

  • MARMOLADA Z CYTRYN SYCYLIJSKICH BIO 360 g – AGRISICILIA

    20,34 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, cytryny „Limone di Siracusa I.G.P.” ze skórką*, substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt pasteryzowany WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1033 kJ / 243 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 58 g Białko: 0,3 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo…

  • MARMOLADA Z CYTRYN Z IMBIREM BIO 360 g – AGRISICILIA

    20,34 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, cytryny ze skórką*, imbir* (1,3 %), substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt pasteryzowany WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1062 kJ / 250 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 59 g Białko: 0,3 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu…

  • MARMOLADA Z MANDARYNEK SYCYLIJSKICH BIO 360 g – AGRISICILIA

    20,34 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, manadarynki ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt pasteryzowany WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1075 kJ / 253 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 57 g Białko: 0,6 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo…

  • MARMOLADA Z POMARAŃCZY SYCYLIJSKICH BIO 360 g – AGRISICILIA

    18,31 

    SKŁADNIKI cukier trzcinowy*, pomarańcze „Arancia di Ribera D.O.P.” ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt pasteryzowany. Sporządzono z 55 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1038 kJ / 244 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 60…

  • MARMOLADA Z POMARAŃCZY Z IMBIREM BIO 360 g – AGRISICILIA

    20,34 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, pomarańcze ze skórką*, imbir* (1,3 %), substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt pasteryzowany WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1036 kJ / 244 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 60 g w tym cukry: 58 g Białko: 0,3 g Sól: 0 g…

  • MARMOLADA Z RÓŻOWYCH GREJPFRUTÓW SYCYLIJSKICH BIO 360 g – AGRISICILIA

    18,31 

    SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, różowe grejpfruty ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISZnakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1007 kJ/238 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0…

  • MIODOWA TRUSKAWKA BIO 260 g – SAD DANKÓW

    27,73 

    SKŁADNIKItruskawki*, miód* (20 %), substancja zagęszczająca – pektyna, regulator kwasowości – kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS 100 g prodktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 448 kJ/106 kcal Tłuszcz – <0,5 g…

  • MUS ANANASOWO – BANANOWO – JABŁKOWY BEZGLUTENOWY BIO 120 g – BIO FOOD

    5,04 

    SKŁADNIKIananas* (34 %), banany* (33 %), jabłka* (33 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny mus z prostym składem – 34 % mus ananasowy, 33 % mus bananowy, 33 % mus jabłkowy to doskonały pomysł na smaczną i zdrową przekąskę w ciągu dnia.Produkt pasteryzowany WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 275 kJ/65 kcal Tłuszcz: 0,5 g w…

  • MUS BANAN – GUAWA – MANGO BEZ DODATKU CUKRÓW DEMETER BIO 120 g – MOGLI

    7,39 

    SKŁADNIKIbanan* (58 %), guawa** (20 %), mango* (20 %), sok z cytryny*. (* z certyfikowanych upraw biodynamicznych, ** z certyfikowanych upraw ekologicznych). Składniki Demeter: 80 %. OPISBez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 323 kJ/76 kcalTłuszcz: 0,3 gw tym kwasy nasycone: <0,1 gWęglowodany: 15,7 gw tym cukry: 12,8 gBłonnik:…

  • MUS BORÓWKOWY BIO 270 g – ALCE NERO

    24,19 

    SKŁADNIKIborówka*, cukier winogronowy*, sok cytrynowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISSporządzono ze 105 g owoców na 100 g produktu. Bez dodatku pektyny. Produkt pasteryzowany. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 790 kJ/188 kcalTłuszcz – 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g Węglowodany – 44 gw tym cukry – 44 g Błonnik –…

  • MUS CZARNA PORZECZKA Z CHIA BIO 200 g – BIOGOL

    13,54 

    SKŁADNIKIczarna porzeczka*, zagęszczony sok jabłkowy*, nasiona chia – nasiona szałwii hiszpańskiej* (Salvia hispanica) (1 %), substancja zagęszczająca: pektyny, sok z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt sporządzony ze 100 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 466 kJ / 111 kcal Tłuszcz – 1 g w tym kwasy tłuszczowe…

  • MUS FIGOWO – CYTRYNOWY BIO 270 g – ALCE NERO

    22,51 

    SKŁADNIKIfigi* (61 %), cukier gronowy*, cytryny* (9 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMus owocowy bez pektyny, słodzony cukrem gronowym. To ciekawa mieszanka słodkiego smaku figi i kwaśnego smaku cytryny. Rezultatem jest produkt niezbyt słodki, ale świeży i przyjemny. Mus figowo – cytrynowy jest idealny do smarowania chleba, wafli ryżowych lub do spożycia bezpośrednio ze słoika. Można…

  • MUS FRUITS TO GO BANAN – TRUSKAWKA BEZ DODATKU CUKRU 120 g – BOB SNAIL

    3,86 

    SKŁADNIKIpuree z bananów 70 %, puree z truskawek 30 %. OPISPrzecier banan – truskawka. Pasteryzowany. Pakowano w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 311 kJ/73 kcalTłuszcz: 0,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 gWęglowodany: 16 gw tym cukry: 14 gBłonnik: 1,9 gBiałko: 1,1 gSól: <0,01 g…

  • MUS FRUITS TO GO JABŁKO – CZARNA PORZECZKA BEZ DODATKU CUKRU 120 g – BOB SNAIL

    3,86 

    SKŁADNIKIprzecier z jabłek 86 %, przecier z czarnej porzeczki 14 %. OPISPrzecier jabłko – czarna porzeczka. Produkt pasteryzowany. Pakowano w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 257 kJ/61 kcalTłuszcz: 0,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 13 gw tym cukry: 8,9 gBłonnik: 3,0 gBiałko: 0,4…

  • MUS FRUITS TO GO MANGO – KOKOS – CYTRYNA BEZ DODATKU CUKRU 120 g – BOB SNAIL

    3,86 

    SKŁADNIKIpuree z mango 89,6 %, krem kokosowy 10 %, sok cytrynowy z koncentratu 0,4 %. OPISPrzecier z mango, kokosem i cytryną. Pasteryzowany. Pakowano w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 361 kJ/86 kcalTłuszcz: 2,5 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 gWęglowodany: 14 gw tym cukry: 13…

  • MUS GRUSZKOWY BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g – NATURA NUOVA

    3,86 

    SKŁADNIKIgruszka* (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPrzecier z gruszek uzyskany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 270 kJ/ 64 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,01 g Węglowodany: 14 g w tym cukry: 14 g Błonnik: 2…

  • MUS JABŁKO – CZERWONE OWOCE BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g – NATURA NUOVA

    4,24 

    SKŁADNIKIjabłko* (70 %), truskawki* (15 %), borówki* (15 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPrzecier z jabłek uzyskane z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych, z dodatkiem jagód i truskawek. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 245 kJ/58 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01…

  • MUS JABŁKO – ANANAS – KOKOS BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g – NATURA NUOVA

    4,19 

    SKŁADNIKIjabłko* (75%), napój kokosowy* (15%), sok ananasowy* (10%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPrzecier z jabłek uzyskany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych, zmieszany z mlekiem kokosowym, sokiem z ananasa. Pakowany w Doypack,zamknięte po obróbce cieplnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100gWartość energetyczna: 350 kJ/ 83kcalTłuszcz: 3,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6gWęglowodany: 12,3 gw…

  • MUS JABŁKO – BANAN – JAGODA BEZ DODATKU CUKRÓW DEMETER BIO 120 g – MOGLI

    7,39 

    SKŁADNIKIjabłko* (60 %), banan* (20 %), jagoda** (10 %), malina** (10 %). (* z upraw biodynamicznych, ** z upraw ekologicznych) OPISBez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 253 kJ/60 kcalTłuszcz: 0,5 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 gWęglowodany: 12 gw tym cukry: 9,2 gBłonnik: 2,5 gBiałko: 0,6 gSól: <0,01…

  • MUS JABŁKO – BANAN – TRUSKAWKA BEZ DODATKU CUKRÓW DEMETER BIO 120 g – MOGLI

    7,39 

    SKŁADNIKIjabłko* (60 %), banan* (20 %), truskawka** (20 %) (* z certyfikowanych upraw biodynamicznych, ** z certyfikowanych upraw ekologicznych). Składniki Demeter: 80 %. OPISBez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. 100 % owoców. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 254 kJ/60 kcalTłuszcz: 0,5 gw tym kwasy nasycone: 0,1 gWęglowodany: 11,9 gw tym cukry: 10,7 gBłonnik:…

  • MUS JABŁKO – BANAN BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g – NATURA NUOVA

    3,86 

    SKŁADNIKIjabłko* (75 %), banan* (25 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPrzecier z jabłek uzyskany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych z dodatkiem banana. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 281 kJ/66 kcal Tłuszcz: 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01 g Węglowodany: 14,5 g w…

  • MUS JABŁKO – MANGO – BRZOSKWINIA BEZ DODATKU CUKRÓW BIO 100 g – NATURA NUOVA

    4,24 

    SKŁADNIKIjabłko* (80 %), mango* (10 %), brzoskwinia* (10 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPrzecier z jabłek uzyskany z przetwarzania zdrowych i wybranych owoców, pozbawionego części niejadalnych z dodatkiem mango i brzoskwini. Pakowanie w Doypack, zamknięte po obróbce cieplnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 252 kJ/59 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,01…

  • MUS JAGODA BIO 200 g – BIOGOL

    13,54 

    SKŁADNIKI jagoda czarna* (Vaccinium myrtillus) (60 %), zagęszczony sok jabłkowy* (33 %), woda, substancja zagęszczająca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPIS Produkt sporządzony ze 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 515 kJ / 123 kcal Tłuszcz – 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1…