Wyświetlanie wszystkich wyników: 42

  • BUDYŃ MORELOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    4,33 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, suszone morele* (8 %), naturalny aromat morelowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania. 3. Do…

  • BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    0,92 

    SKŁADNIKI skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (9 %), aromat. OPISSmaczny budyń czekoladowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją.Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków. Opakowanie budyniu wystarcza na przygotowanie 4 porcji po 150 g. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego MLEKA odlać 1/2…

  • BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    3,65 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* 20 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania….

  • BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM Z ŻURAWINĄ BIO 40 g – BIO PLANET

    2,88 

    SKŁADNIKIskrobia*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* (17,5 %), żurawina liofilizowana* (2,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku czekoladowym w proszku z dodatkiem liofilizowanej żurawiny. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok.1,5 łyżki), a…

  • BUDYŃ O SMAKU JAGODOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1,44 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,6 % (maltodekstryna, sok jagodowy), aromat. OPISSmaczny budyń jagodowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego MLEKA…

  • BUDYŃ O SMAKU MALINOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1,44 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka w proszku (maltodekstryna, sok z buraka), zagęszczony sok malinowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok malinowy), aromat. OPISSmaczny budyń o smaku malin bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. TERAZ W NOWEJ SZACIE GRAFICZNEJ! Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju…

  • BUDYŃ O SMAKU MALINOWYM Z MALINAMI BIO 38 g – BIO PLANET

    3,40 

    SKŁADNIKIskrobia*, maliny liofilizowane* (5,3 %), burak czerwony w proszku*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku malinowym w proszku z dodatkiem liofilizowanych malin. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAz 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a…

  • BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1,44 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: ryboflawina. OPISSmaczny budyń śmietankowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego MLEKA* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA dodać dwie łyżki cukru (ok….

  • BUDYŃ O SMAKU ŚMIETANKOWYM BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    3,65 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, naturalny aromat ŚMIETANKOWY, kurkuma mielona*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania. 3. Do pozostałego MLEKA…

  • BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1,44 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat naturalny, barwnik: karoteny. OPISSmaczny budyń waniliowy bez cukru. Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN – możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnego MLEKA* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA dodać dwie łyżki cukru…

  • BUDYŃ O SMAKU WANILIOWYM Z WANILIĄ BOURBON BIO 38 g – BIO PLANET

    2,35 

    SKŁADNIKIskrobia*, naturalny aromat, wanilia Bourbon* (0,1 %), kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku waniliowym w proszku z dodatkiem wanilii Bourbon. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a następnie dokładnie…

  • BUDYŃ TRUSKAWKOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    4,33 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, suszone truskawki* (6 %), sproszkowany burak czerwony*, naturalny aromat truskawkowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do…

  • BUDYŃ WANILIOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g – AMYLON

    3,99 

    SKŁADNIKIskrobia kukurydziana*, mielona wanilia Bourbon* (1,5 %), ekstrakt waniliowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Z ½ litra zimnego MLEKA odlać 350 ml. 2. Dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i pozostawić do zagotowania. 3. Do…

  • BUDYŃ ŻOŁĘDZIOWY BEZ DODATKU CUKRU BIO 40 g – DARY NATURY

    3,16 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, suszony ekstrakt z żołędzi* 13 %, maltodekstryna*, cynamon*, suszony ekstrakt z: kardamonu*, imbiru*, goździków*, korzenia kuklika*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny budyń żołędziowy z dodatkiem suszonego ekstraktu z żołędzi oraz ekologicznych przypraw korzennych. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania.Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Z 0,5 l MLEKA odlej ćwierć…

  • DESER OWSIANY CZEKOLADOWY BIO (2 x 130 g) 260 g – THE BRIDGE

    9,83 

    SKŁADNIKIwoda, OWIES* (11,6 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (3 %), czekolada* (1 %)(miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier trzcinowy*), olej słonecznikowy*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma gellan. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 451…

  • DESER OWSIANY O SMAKU WANILIOWYM BIO (2 x 130 g) 260 g – THE BRIDGE

    9,83 

    SKŁADNIKIwoda, OWIES* (12,4 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, naturalny aromat waniliowy*, koncentrat z marchwi*, olej słonecznikowy*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma gellan*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 437 kJ/104 kcalTłuszcz: 2,8 gw tym kwasy nasycone: 0,3 gWęglowodany: 19 gw…

  • DESER RYŻOWY CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO (2 x 130 g) 260 g – THE BRIDGE

    10,43 

    SKŁADNIKIwoda, ryż* (14,2 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (3 %), czekolada* (1 %)(miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier trzcinowy*), olej słonecznikowy*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość…

  • DESER RYŻOWY O SMAKU WANILIOWYM BEZGLUTENOWY BIO (2 x 130 g) 260 g – THE BRIDGE

    10,43 

    SKŁADNIKIwoda, ryż* (14,8 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, olej słonecznikowy*, naturalny aromat waniliowy*, koncentrat z marchwi*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISProdukt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 437 kJ/104 kcalTłuszcz: 2,8 gw tym kwasy nasycone: 0,3 gWęglowodany:…

  • GALARETKA BEZ CUKRU O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWA 14 g – CELIKO

    2,53 

    SKŁADNIKIżelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok cytrynowy w proszku 1 % (maltodekstryna, zagęszczony sok cytrynowy, olejek cytrynowy, koncentrat owocowy), aromat, barwnik: kurkumina. OPISGalaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4…

  • GALARETKA BEZ CUKRU O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA 14 g – CELIKO

    2,53 

    SKŁADNIKIżelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok truskawkowy w proszku 1 % (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), aromat, barwnik: karmin. OPISGalaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru. Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok….

  • GALARETKA PRZEZROCZYSTA BEZ CUKRU O SMAKU OWOCÓW LEŚNYCH BEZGLUTENOWA 14 g – CELIKO

    2,53 

    SKŁADNIKIżelatyna wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, proszek z owoców leśnych 1% (zagęszczone soki z owoców leśnych, maltodekstryna). OPISGalaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru.Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok….

  • GALARETKA Z AGAREM ANANAS – POMARAŃCZA BEZGLUTENOWA 45 g – CELIKO

    3,63 

    SKŁADNIKIizomaltuloza*, sok ananasowo-pomarańczowy w proszku 16,6 % (maltodekstryna, zagęszczony przecierowy sok z ananasa, zagęszczony przecierowy sok z pomarańczy z cząstkami, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, cytrynian sodu, barwnik: beta karoten, substancja żelująca: agar, aromaty.Izomaltuloza* jest węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier. OPISNie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast…

  • GALARETKA Z AGAREM O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    4,91 

    SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1582 kJ/382 kcal Tłuszcz – 0 g w tym…

  • GALARETKA Z AGAREM O SMAKU POMARAŃCZOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    4,41 

    SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1574 kJ/370 kcal Tłuszcz: 0 g w…

  • GALARETKA Z AGAREM O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA 45 g – CELIKO

    3,63 

    SKŁADNIKI izomaltuloza*, sok truskawkowy w proszku 13 % (maltodekstryna, zagęszczony sok truskawkowy), substancja żelująca: agar, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Izomaltuloza* jest węglowodanem o mniej słodkim smaku niż tradycyjny cukier. OPIS Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię. SPOSÓB…

  • GALARETKA Z AGAREM O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    4,41 

    SKŁADNIKI cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, kwas: kwas jabłkowy, naturalny aromat truskawkowy, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna – 1587 kJ/373 kcal…

  • GALARETKA Z AGAREM O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g – AMYLON

    4,41 

    SKŁADNIKIcukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1579 kJ/372 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy…

  • KISIEL INSTANT DZIKA RÓŻA BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    3,60 

    SKŁADNIKI skrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, sok z owoców dzikiej róży* 2 %, ekstrakt z owoców dzikiej róży* 2 %, sok z cytryny*, maltodekstryna*, ekstrakt z hibiskusa*, płatki dzikiej róży* 0,2 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel dzika róża, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego…

  • KISIEL INSTANT DZIKIE OWOCE LASU BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    3,60 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, sok z borówki wysokiej* 2,1 %, sok z owoców bzu czarnego* 2,1 %, ekstrakt z hibiskusa*, maltodekstryna* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel dzikie owoce lasu, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wsypać do…

  • KISIEL INSTANT O SMAKU CYTRYNOWYM BEZGLUTENOWY BIO 30 g – AMYLON

    2,30 

    SKŁADNIKIcukier*, skrobia ziemniaczana*, kurkuma mielona*, naturalny aromat cytrynowy, kwas (kwas jabłkowy), kwas askorbinowy (witamina C). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKisiel można przyrządzić ze świeżymi owocami lub rozcieńczyć (wedle uznania) i wykorzystać jako napój. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki (30 g) zalać 180 ml wrzątku i dokładnie mieszać przez ok. minutę. Spożyć od razu po przygotowaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W…

  • KISIEL INSTANT O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZGLUTENOWY BIO 30 g – AMYLON

    2,30 

    SKŁADNIKIcukier*, skrobia ziemniaczana*, sproszkowany burak czerwony*, kurkuma mielona*, naturalny aromat truskawkowy, kwas (kwas jabłkowy), kwas askorbinowy (witamina C). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKisiel można przyrządzić ze świeżymi owocami lub rozcieńczyć (wedle uznania) i wykorzystać jako napój. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki (30 g) zalać 180 ml wrzątku i dokładnie mieszać przez ok. minutę. Spożyć od razu po przygotowaniu….

  • KISIEL INSTANT O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWY BIO 30 g – AMYLON

    2,30 

    SKŁADNIKIcukier*, skrobia ziemniaczana*, sproszkowany burak czerwony*, naturalny aromat wiśniowy, kwas: kwas jabłkowy, kwas askorbinowy (witamina C). (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISKisiel można przyrządzić ze świeżymi owocami lub rozcieńczyć (wedle uznania) i wykorzystać jako napój. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość torebki (30 g) zalać 180 ml wrzątku i dokładnie mieszać przez ok. minutę. Spożyć od razu po przygotowaniu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA…

  • KISIEL INSTANT PIGWOWIEC Z POMARAŃCZĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    3,60 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, suszony sok z pigwowca* 4 %, suszony sok z pomarańczy* 3,2 %, suszony sok z cytryny*, maltodekstryna*, ekstrakt z kurkumy*, pomarańcza skórka liofilizowana 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel pigwowiec z pomarańczą, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania…

  • KISIEL INSTANT POKRZYWA Z MIĘTĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    3,60 

    SKŁADNIKI skrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, sok z cytryny*, sok z pokrzywy* 2 %, maltodekstryna*, liść mięty* 0,8 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczny kisiel pokrzywa z miętą, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wsypać do kubka. Zalać…

  • KISIEL INSTANT ŻURAWINA Z MALINĄ BEZGLUTENOWY BIO 30 g – DARY NATURY

    3,60 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, suszony sok z żurawiny* 4 %, suszony sok z malin* 4 %, maltodekstryna*, malina owoc liofilizowany* 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny kisiel żurawina z maliną, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZawartość opakowania wsypać do…

  • KISIEL O SMAKU CYTRYNOWYM Z RABARBAREM BIO 38 g – BIO PLANET

    2,56 

    SKŁADNIKIskrobia*, rabarbar liofilizowany* 2,6 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez…

  • KISIEL O SMAKU JAGODOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1,57 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok z buraka czerwonego w proszku, zagęszczony sok jagodowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, zagęszczony sok jagodowy), sól, barwnik: antocyjany, aromat. OPISŁatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu…

  • KISIEL O SMAKU OWOCÓW LEŚNYCH Z OWOCAMI JAGODOWYMI BIO 38 g – BIO PLANET

    2,56 

    SKŁADNIKIskrobia*, owoce jagodowe* 3,7 % (sok z aronii w proszku*, liofilizowana jeżyna* i czarna porzeczka*), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, burak czerwony w proszku*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki)…

  • KISIEL O SMAKU POMARAŃCZOWYM Z BANANAMI BIO 38 g – BIO PLANET

    2,56 

    SKŁADNIKIskrobia*, banan liofilizowany* 3,0 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, burak czerwony w proszku*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony…

  • KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1,57 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, zagęszczony sok truskawkowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok truskawkowy), barwniki: karoteny, antocyjany; aromat, sól. OPISŁatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok. 150 g. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1….

  • KISIEL O SMAKU TRUSKAWKOWYM Z TRUSKAWKAMI BIO 38 g – BIO PLANET

    2,56 

    SKŁADNIKIskrobia*, truskawki liofilizowane* 2,6 %, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, burak czerwony w proszku*, naturalny aromat, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony…

  • KISIEL O SMAKU WIŚNIOWYM BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWY 40 g – CELIKO

    1,50 

    SKŁADNIKIskrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sok wiśniowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok wiśniowy), sok z buraka czerwonego w proszku, barwnik: antocyjany, aromat, sól. OPISŁatwy i szybki w przygotowaniu deser, który jest przysmakiem zarówno młodszych, jak i starszych łasuchów. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji kisielu po ok….